Assassin's Creed 3al kb.5-10percet tudok jatszani, aztan lefagy, es kiirja, hogy Az Assassin's creed 3 mukodese leallt. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Csak azota irja ezt,miota a Thiefet letelepitettem.Ha szamit valamit a Thief es az AC 3is Eredeti,tehat megvettem.
Call Of Duty Black Ops 2 egy kisido utan szinten lefagy,csak annak nem all le a mukodese,habar mindket esetben ujra kell inditani a gepet.
Valaszotokat elore is koszonom.
(Ha jut meg eszembe valami imformacio,azt leirom kommentbe,addig is varom a segitseget)
2015. máj. 27. 21:10
1/5 anonim válasza:
Ha kiírja, hogy az AC működése leállt, akkor ezzel egy időben el is menti a hiba paramétereit az eseménynaplóba. Onnan turkászd elő, és oszd meg velünk, akkor nem kell tippelgetnünk.
2/5 anonim válasza:
videókártya driver frissítés, meg persze a legújabb patch legyen fent.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom.
Ja egyebkent 1x mar kijatszottam.
Es hol talalom meg azt az esemenynaplot?
2015. máj. 28. 05:54
4/5 anonim válasza:
"Es hol talalom meg azt az esemenynaplot?"
Start menü keresőjébe gépeld be. Ha megnyílt, akkor a windows naplók/alkalmazás részben keress olyan hibát, ahol az AC3 exéje omlott össze.
5/5 A kérdező kommentje:
Majd privatba elkuldom
2015. máj. 28. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!