Hogyan tudok audio drivert telepíteni wndows 7-re?
Sziasztok!
Windows-7es gépem van, egyik pillanatban még működött rajta a hang, mostmár egyáltalán nem lehet megszólaltatni.
Próbáltam rá letölteni a Realtek audio drivert, háromszor próbáltam, mindháromszor sikertelenül.
Mit ajánlottok,mit próbáljak meg?
Nem, találomra töltöttem le egy drivert, reménykedve, hogy bevállik.
Bővebben mire gondolsz?
"Próbáltam rá letölteni a Realtek audio drivert, háromszor próbáltam, mindháromszor sikertelenül. "
Netet, böngészőt javítsd meg. Ha a letöltés megy, utána a telepítés már gyerekjáték, ellenben a semmit meg nem lehet telepíteni.
"Próbáltam rá letölteni a Realtek audio drivert, háromszor próbáltam, mindháromszor sikertelenül."
Ez most így hogy?
Felmész a Realtek saját oldalára vagy valamelyik megbízható driver gyűjtő oldalra és szépen letöltöd a megfelel AC97 vagy HD Audio drivert, lehetőleg a legfrissebbet és feltelepíted. Olyankor tud eltűnni a driver ha a W7 "ügyesen" update oldalról szed le drivert (nekem volt ilyen) vagy előfordult, hogy valamiért a tűzfal program betette a gyanús cuccok közé és nem szólt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!