Avidemuxban lehet-e 1-2 mp-nyi "feketeséget" tenni a videóba pl. két jelenet közé, és ha igen hogyan?
Change FPS aztán Resample FPS!
Ez két filter ebben a sorrendben kell alkalmazni őket.
Részletesebben:
Tegyük fel hogy az eredeti lassítandó videó 30 FPS. Akkor leraksz egy Change FPS filtert, és beállítod így:
Source FPS: Custom
Souce framerate: 30,00
Destination FPS: Custom
Destination framerate: 10,00
Utána leraksz még egy filtert a fenti alá, aminek neve Resample FPS és beállítod így: Mode: Custom
New frame rate: 30,00
És elmented.
Ezzel a felvétel sebességét egyharmadára lassítottad (30/10)
A válasz egyszerű: Előre kivágod és elkészíted a kivánt részeket, leteszed ezeket külön file-ba annyit, amennyit csak akarsz.
Amikor minden "jelenet" effekt részlet készen van, akkor "összelapátolod" őket egyetlen videó file-ba.
Pl. drag and drop módszerrel.
Tehát akkor "egy körben" nem lehet, ha jól értem.
Amúgy persze, gondoltam én is erre a módszerre, csak lehetőleg el akartam volna kerülni mert így eggyel több újrakódolás lesz és ugye elvileg minél többször kódoltatsz újra egy videót annál inkább romlik a minősége.
Hogyan is gondoltál egy FPS resample-t recode nélkül? :)
Egyébként a "master" anyagot csinálhatod extrém nagy felbontásban/bitrátával és csak a végső összeállítást "lebutítani" a véglegesre.
Ha a forrás anyag felbontása és bitrátája eleve alacsony, akkor bizony így járás.
Jó, hát ami neked egyértelmű az nekem még nem feltétlenül az :)
Na akkor majd próbálkozom.
Szia ismét! Remélem ezt is fogod még olvasni.
Nekem továbbra sem sikerül semmit magamtól megcsinálni ebben a k. Avidemux-ban :(
Most pl. egy videó végéhez szerettem volna hozzáilleszteni egy képet, de persze ez se megy. Tehát hogy amikor véget ér a mozgókép ott maga a videó még ne, hanem a mozgóanyag után még egy adott kép látszódjon x mp-ig. Ezt hogy lehetne megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!