Hogy írjak ki Nero-val avi fileokat? Adat DVD-vel próbálkoztam de nem játssza le a dvd. Pedig Divix-es. Egy mese epizódjairól van szó, a lányom imádja.
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:56
1/4 anonim válasza:
Dvd videó formátumban is ki lehet írni, ez egy kicsit hosszadalmasabb, mert átkonvertálja írás előtt a fileokat. Igaz, ekkor nem avi lesz a kimeneti formátum, de azt nagyobb valószínűséggel lejátssza. Egyébként én is adat file-ként írnám ki az avi-t, nem tudom miért nem játssza le...
2/4 anonim válasza:
Az adat DVD tökéletes erre a célra. Viszont egy dologra figyelni kell, hogy a fájl neve mögött mindenképp ott legyen a .avi kiterjesztés, különben nem fogja lejátszani az asztali DVD lejátszó. Lehet, hogy ez volt a probléma.
3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam dvd videóban is, akkor pedig a hang csúszik el...
2010. febr. 26. 10:18
4/4 anonim válasza:
Csak tipp... FormatFactory-val xvid kodekkel konvertáld a filmeket, de újra csak avi-nak. Ha divx-es a lejátszód vinnie kéne. He ez sem megy, próbáld meg a DvdFlick-et és konvertálj dvd-videóba. Több filmet is beletehetsz, oldalt jelzi pirossal, ha nem lesz jó a konvertálás minősége, csak hozzáadod a többit is. Alapból nem csúszott a film hangja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!