HP laptopon windows 8.1 operációs rendszernél hogyan lehet javítani a hangminőségen?
Van egy új HP laptopom, gyárilag telepített windows 8.1-el. Nagy problémám, hogy videok lejátszásánál, vagy zenénél (pl. youtube) recseg a hang. Hangosabb a recsegés, mint maga a hang. Próbáltam megnézni a Vezérlőpultban, a hangbeállításokban a problémát, de egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehetne megszüntetni a problémát.
Kérek szépen kíméletes válaszokat. Az elmúlt évben gyakorlatilag számítástechnikai analfabétává váltam....
Mint ahogy okos kérdésem is mutatja...
Tudtok rajtam segíteni? Előre is köszönöm :-)
A HP weboldaláról le kell tölteni a megfelelő drivert (meghajtó programot)
De milyen HP laptop egy tipus név jobb lenne
Product: JOY36EA#AKC
Serial: CND434705R
Kedves válaszoló, ezekre az infókra gondoltál?
Juhéj tundikie :-))) Csúcs vagy!!!!
köszönöm szépen!!! Sokat javult a hang. Nem recseg, most már.
Esetleg lennél kedves még egy kérdésemre válaszolni? :-)
Az jó, ha a Vezérlőpult, Hang beállításainál
1- Digital Display Audio; AMD High Definition Audio Device - Nncs csatlakotatva? Van ennek jelentősége?
Alatta a Hangszóró/Fejhallgató Realtek High Definition Audio - Alapértelmezett eszköz van ellátva zöld pipával.
Köszönöm szépen!!!!!
Legyen szép estéd! :-))
Az a videokártyádnak a hang processzora ha nem használod akkor nincs jelentősége
De ha digitális DVI kábellal van összekötve a monitor vagy smart tv akkor nem kell külön kábel a hangnak hanem a kábel visszi át a videokártya HD audio részéről
A HDMI automatikusan viszi át a hangot ha tartalmaz a vga hd audio rész ha nem* (persze vannak kivételek amikor emberi beavatkozás szükséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!