Kali Linux Install error? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A hivatalos weboldalról letöltöttem a 64 bites installert, kicsomagoltam a rar file-t és elindítottam a setup.exe-t, az alábbi hibaüzenetet kaptam: Cannot find win32-loader.ini itt csak annyi a gond, hogy ott van a mappába, amit elvileg nem talál az installer, mit lehetne kezdeni ezzel?
2015. máj. 24. 21:12
1/7 anonim válasza:
virtualboxban akarod telepíteni?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem
2015. máj. 24. 21:54
3/7 anonim válasza:
hanem hol akarod futatni,telepíteni?tudod mire való ez a fajta linux?
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom mire való, és egy HDD-re szeretném telepteni
2015. máj. 25. 09:05
6/7 anonim válasza:
Akkor csinálnod kell egy indító pendrivét.Azt a LinuxLive USB Creator tudod megcsinálni,magyar nyelvű és elég egyszerű.
De ha csak próbálgatni akarod először érdemesebb virtualboxban megtenni azt.
7/7 anonim válasza:
ja még azt ha megvan a live pendrive bedugod a gépbe újraindítasz és ott lesz olyan lehetőséged hogy feltelepíted vagy csak live módban futtatod ebben az esetben nem telepít semmit megmarad az eredeti rendszered és ki is lehet próbálni de elégé lassú lesz.Ha fel akarod telepíteni egy másik rendszer mellé pl windows mellé az sok esetben adatvesztéssel járhat.ha mindenképp fel akarod rakni akkor csak üres gépre tedd,de azt elöljáróban elmondom hogy csalódni fogsz (most ne sértődj meg ) de problémát jelent a telepítés akkor a rendeltetés szerű használat meg végképp esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!