Újra telepítés után a kimentet képek nem megnyithatők, hogyan lehet és mivel megnyitni?
Segítséég :)
Újra telepítettem a gépet utána észre vettem hogy nem lehet megnyitni a lementett képeket :( sém az adathordozón sem a gépen a felmásolt képeket :( próbáltam mindennel :( a photoshop pl marker hibára hivatkozik :(
Mi lehet a gond és hogyan tudnám megoldani???
Szia.
Három dolog szerintem :
1. Valamilyen virus okozza a problémát, de ezt a kiterjesztésből látnod kell (nem jpg, hanem jpg.wwsdfds valami kriszkrasz) : [link]
2. Titkositva voltak a képeid az előző rendszerben (Zöld szinnel jelennek meg az intézőben). Ilyenkor ujratelepitéskor megváltozik a privát kulcs (ha esetleg megvan az előző rendszer privát kulcsa akkor van esélyed visszaszerezni a képeidet).
3. Sima hozzáférés gond van.
Az első két esetben a képeidnek vége (küzdhetsz a dologgal több kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb a siker mint a több).
A harmadik esetben csak saját tulajdonba kell venni a képeidet.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!