GTA 4 Social Club telepítése?
Telepítettem eredeti lemezről a GTA 4-et, de amikor megnyitottam ezt írta:
RGSC.exe not found RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run.
Ez után regisztráltam egy felhasználót a Social Club-ba az internetes oldalukon, de a helyzet nem változott. Ezután letöltöttem a Rockstar hivatalos oldaláról a Social Club exe fájlt, és telepítettem. A telepítés után semmi nem történt, megnyitáskor a játék ezt írta:
RGSC.exe cannot start! RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run.
Mit tegyek hogy működjön?
Ha patchelted, akkor valami kavarodás volt, az utolsó patch óta nem kell a social club a futtatáshoz, és a telepítésnél le is törli, ha nem szeded ki a lehetőség mellől a pipát. Az lenne a tippem, hogy valami mellé ment a telepítéskor, és nem írta felül az exe t, úgyhogy még mindig keresi a social clubot. Próbáld újra felrakni a patchet, ha nem segít, akkor az egyetlen tippem a teljes újratelepítés lenne.
Ha nem raktad fel a patchet, akkor rakd fel, rengeteg hibát kijavítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!