A szerelők milyen Windowst telepítenek fel a gépekre?
OEM verziót használnak? Mert többgépre felrakják, és egy gépre is többször felrakhatják. DE az OEM az csak 1 gépre telepíthető és csak addig ameddig nincs pl: alaplap csere, akkor kuka, és több gépre sem lehet telepíteni.
Akkor ez milyen változat? Gondolom nekik olyan van ami 2 lemezes, 32 és 64Bit es?
Tudnátok esetleg linkelni holkapható ilyen?
(Windows 7 Pro és Ultimate)
Köszi szépen, az értelmes válaszokat!!
Nemtudom, lehet. Win 7 en nincs ilyen gond.
Amugy ismerősömnek ilyen Microsoftos borítékba volt valami egyszer, gondolom rendszer vagy licence kulcs.
A Microsoft oldaláról lehet op. rendszert vásárolni, lehetőleg dobozosat?
MS oldaláról már csak Win 8 -at lehet vásárolni, és azt is letöltős formába.
Azaz letöltöd az ISO -t és kiírod...
Licenszt lehet még beszerezni 1-1 eszközre, de inkább már viszont eladóktól. (lentebb)
Dobozos kiszerelés üzletekbe kerül, ahol nagykereskedelmi kedvezménnyel rendelik olcsóbban, és saját hasznukat rátéve értékesítik míg a készlet tart.
Ismerősödnek is ilyen lehetett, hogy "dbozba" vette, vannak papírok, aktiváló kulcs...
Nah így nézett ki ha jól emlékszem, az tuti hogy narancs színű volt és zöld számítógépvolt rárajzolva.
Dehogy melyikverzio volt azt nemtudom
Ez okés, ez a Home Premium telepítő (zöld)
Értem, köszi.
Amugy neked milyen rendszereid vannak otthon (telepítők)?
Nagyon régi Win 95/95 OSR2/98/98SE/2000/Me/XP/Vista ?
Amugy régen a windows me miért nemvolt annyira "menő"? Lehet találni neten eladó win 95 vagy 98 at de Me az sehol sem, mi lehet ennek az oka? setleg az hogy; csak a Win 9.x feltúrbozott változata ami nemsikerult jol, annira hogy jó legyen, teljeskörűen?
#9-es vagyok:
Olvastam egy oldalon, hogy a Microsoft népszerűségén nagyot lendített az XP. A legmeghatározóbb, és akkoriban a legjobb rendszer volt (most is jó, csak kicsit elavult). A Vista az bukás volt, bár most az SP2-vel már elég stabil, és használható. A 7-es az az XP utódja, nagyjából semmi probléma nincs vele. A 8.1-ről jót is, rosszat is hallani, én személy szerint maradok a 7-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!