Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A szerelők milyen Windowst...

A szerelők milyen Windowst telepítenek fel a gépekre?

Figyelt kérdés

OEM verziót használnak? Mert többgépre felrakják, és egy gépre is többször felrakhatják. DE az OEM az csak 1 gépre telepíthető és csak addig ameddig nincs pl: alaplap csere, akkor kuka, és több gépre sem lehet telepíteni.

Akkor ez milyen változat? Gondolom nekik olyan van ami 2 lemezes, 32 és 64Bit es?

Tudnátok esetleg linkelni holkapható ilyen?

(Windows 7 Pro és Ultimate)

Köszi szépen, az értelmes válaszokat!!

2015. máj. 23. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A loader minde esetben lecseréli a rendszer betöltésénél szereplő hitelesítő részt, ezért sem lehet pl. secure boot esetében használni.
2015. máj. 25. 09:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Nemtudom, lehet. Win 7 en nincs ilyen gond.

Amugy ismerősömnek ilyen Microsoftos borítékba volt valami egyszer, gondolom rendszer vagy licence kulcs.

A Microsoft oldaláról lehet op. rendszert vásárolni, lehetőleg dobozosat?

2015. máj. 25. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:

MS oldaláról már csak Win 8 -at lehet vásárolni, és azt is letöltős formába.

Azaz letöltöd az ISO -t és kiírod...

Licenszt lehet még beszerezni 1-1 eszközre, de inkább már viszont eladóktól. (lentebb)

Dobozos kiszerelés üzletekbe kerül, ahol nagykereskedelmi kedvezménnyel rendelik olcsóbban, és saját hasznukat rátéve értékesítik míg a készlet tart.

Ismerősödnek is ilyen lehetett, hogy "dbozba" vette, vannak papírok, aktiváló kulcs...

2015. máj. 25. 14:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Neki is ilyen tokos, asszem slim tokos, nembiztos, volt, Narancssárga Win 7, szerintem otthoni verzió. EEgylemezes volt ha jól tudom
2015. máj. 25. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Zöld lehetett, mert a sárga a kombinált, amikor startertől ultimate verzióig lehet vállasztani.
2015. máj. 25. 17:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Nah így nézett ki ha jól emlékszem, az tuti hogy narancs színű volt és zöld számítógépvolt rárajzolva.

Dehogy melyikverzio volt azt nemtudom

[link]

2015. máj. 25. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez okés, ez a Home Premium telepítő (zöld)

[link]

2015. máj. 25. 20:21
 18/19 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

Amugy neked milyen rendszereid vannak otthon (telepítők)?

Nagyon régi Win 95/95 OSR2/98/98SE/2000/Me/XP/Vista ?

Amugy régen a windows me miért nemvolt annyira "menő"? Lehet találni neten eladó win 95 vagy 98 at de Me az sehol sem, mi lehet ennek az oka? setleg az hogy; csak a Win 9.x feltúrbozott változata ami nemsikerult jol, annira hogy jó legyen, teljeskörűen?

2015. máj. 26. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok:

Olvastam egy oldalon, hogy a Microsoft népszerűségén nagyot lendített az XP. A legmeghatározóbb, és akkoriban a legjobb rendszer volt (most is jó, csak kicsit elavult). A Vista az bukás volt, bár most az SP2-vel már elég stabil, és használható. A 7-es az az XP utódja, nagyjából semmi probléma nincs vele. A 8.1-ről jót is, rosszat is hallani, én személy szerint maradok a 7-nél.

2015. máj. 26. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!