Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik régi játék lehet ez?

Melyik régi játék lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy játék, amivel régen, úgy 2006-7 körül játszottam, nem tudom a nevét, és fogalmam sincs, hol keressem.

Úgy nézett ki, hogy voltál egy majommal. Volt egy fix kép, tehát nem követte a mozgásodat a kijelző, csak ha kimentél a képből jobbra, balra, le, fel, és az egész ilyen dungeonos volt, azt hiszem benne is volt a nevében ez a szó, de az biztos, hogy rímelt a játék neve.

Ha jól emlékszem, valami színes kulcsokat kellett gyűjteni, ami azonos színű ajtókat nyitott meg. És az egész tele volt koponyákkal, meg ilyen színes vizekkel. Bocsi, hogy nem tudok többet mondani róla, de már megöl, hogy nem találom, pedig csak demóban volt meg. :D

2015. máj. 21. 22:34
 1/8 anonim válasza:
Ha rájöttél írd le, érdekel engem is :D
2015. máj. 21. 22:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Okés. :) És még hozzátenném, hogy olyan grafikája volt, mint a máriónak. tehát oldalnézetes, pixeles. (azt 8bitesnek hívják? :o)
2015. máj. 21. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Platform játék és lehet hogy a monkey game ?
2015. máj. 25. 00:49
 4/8 A kérdező kommentje:
nem. :(
2015. máj. 30. 11:49
 5/8 A kérdező kommentje:
mászkálós játék
2015. máj. 30. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Donkey Kong
2015. jún. 16. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
lehet, hogy annak egyik verziója, de amelyikeket néztem egyik sem volt az. "ijesztő" volt a játék maga az én 8 éves fejemnek
2015. jún. 22. 20:28
 8/8 anonim válasza:
monkey quest
2015. júl. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!