Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel rendesen...

Miért nem ismeri fel rendesen az USB-hubokat a Windows 8. x?

Figyelt kérdés
Egy alkalommal segíteni próbáltam egy barátomnak legnagyobb káromra. Sikeresen elírta pár memóriakártyája fájlrendszerét, partíciók létrehozása helyett a fizikai méretet írta felül. Nem tudott mit kezdeni vele, így hát odaadta nekem. Megpróbáltam orvosolni a problémát. Ebből az lett, hogy egyszer csak fogta magát a rendszer és "elszomorodott". Tehát kék halál. Azóta ezzel küszködöm. Minden újraindítást követően újra kell telepíteni a hubokat, hogy rendesen lekezelje az USB-eszközöket. Azon eszközöket, amelyeket a kísérletezés előtt már eleve ismert a rendszer, azokhoz a későbbiekben nem kér külső forrásból illesztőt, de ez is már önmagában kínlódás. Néha még a telepítés sem hoz igazán eredményt, nem egyszer kék halál lesz a vége, ha USB-eszközökkel kísérletezem. Újraindítás után egyből eszközkezelővel (ami így néz ki: [link] kezdem a dolgot emiatt. Ott eltávolítom a vezérlőket, majd hardverváltozást kerestetek a rendszerrel. Ilyenkor automatikusan felismeri és telepíti a gyári Microsoft által aláírt verziót. A gyártó által írt is feltepeíthető és a hibajelenség megjelenésééig azt is használta, de azóta nincs értelme feltenni, hisz mindig újratelepíti a rendszer. A portok egyébként hibátlanok, más rendszer alatt semmi gond sincs velük. Hogyan lehetne ezt mégis orvosolni? A rendszert semmiképp sem szeretném emiatt újratelepíteni/javítani, lutri lenne.

2015. máj. 21. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
kék halálnak mi a hibakodja? aztán én befejeztem nyomok egy piros X et
2015. máj. 21. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

Van mikor a legegyszerűbb megoldás a célra vezető

ITT is szenvedtem mert akinek segíteni próbáltam nem árult el valamit,lehet hogy az gondolta nem fontos.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

2015. máj. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!