Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csak 17FPS-el megy...

Miért csak 17FPS-el megy nekem a PROTOTYPE 2?

Figyelt kérdés

i3-3220, MSI R9 270, 8GB DDR3 1600MHz, 1TB Sata3, 1360x768

Már a menüben is csak 17fps em van, valaki tud erre megoldást?

2015. máj. 19. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Valszeg az integrált kártyát használja a gép.

Érdemes utánanézni a BIOS-ban, illetve letiltani, ha arról fut. Esetleg Catalystban is utána tudsz nézni.

Vagy esetlegesen kevés hozzá a proci. Az i3-mat nem játékra fejlesztették :D

Ryo

Ryo

2015. máj. 19. 12:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Az integrált kártya le van tiltva, az i3 meg igenis játékra készült mivel gta v is ultra meg ennél nagyobb gamek is, szóval ez a válasz 0%- ban volt hasznos.
2015. máj. 19. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy 3. generációs i3 készült játékra????

Most ez komoly, egy 2012-es processor?

Mi a sz*rnak kérdezel, ha csak lehurrogod azt, aki segíteni akar neked?

Kérdd meg inkább anyukádat, hogy vegyen új processzort neked, mivel más nem lehet ludas, de akkor sok sikert hozzá.

Ez a kérdés 0 értelemről árulkodik.

Ryo

2015. máj. 19. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocs hogy ezt irtam de régen amikor ebben a gépben még a HD6670 volt akkor még ment fullon, mióta az r9 van benne azóta nem megy. De azért komolyan, ha nem gamere lenne tervezve akkor a far cry 4 nem lenne ultra, a gta v nem lenne ultra, a shadow of mordor nem lenne ultra, a watch dogs nem lenne ultra, a witcher 3 nem lenne high-ultra, es meg sorolhatnam, szerintem elegge jatekokra van tervezve.
2015. máj. 20. 04:19
 5/6 vilany szerelo ***** válasza:
Kedves "zsoca1515" Lehet,hogy a procidat terheli meg,masik jatekoknal,pl gta,ott nincs nagy procihasznalat,ezert van az,hogy az nem akad,lehet,hogy Prototype 2 pont ilyen proci hasznalos jatek.
2015. jún. 6. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
De akkor uncsi tesomnak hogy megy core 2 duo 2.3ghz el? Meg mar irtam hogy regebben ment az i3 mal is fullon csak akkor nem ez a kartya volt benne hanem egy hd6670, interneten talaltam sok megoldast hogy miert nem megy amd kartyan, meg is csinaltam de ugyan ugy csak par fps em van, szoval egyertelmu hogy az a gond hogy a kartyam amd s, valami megoldas csak van erre ami nallam is bevalna, mert eddig semmi se valt be.
2015. jún. 7. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!