Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA V mitől szaggathat?

GTA V mitől szaggathat?

Figyelt kérdés
Már állítgattam egy csomó mindent a grafikán,simán bírnia kéne a gépemnek,de vezetés közben mégis laggol de nagyon idegesítően a játék,minden patch fent van aminek fent kell lennie.Mikor laggol akkor azt láttom a hdd jelző led is villog ezerrel,virtuális memória is be van állítva,a régebbi patchekkel nem laggolt így a játék.Windows 8.1 et használok gondoltam hátha töredezett a meghajtó,de a beépített töredezettség mentesítő fura de azt mutatja nem töredezett a meghajtó,pedig nincs ütemezésre állítva.Nem tudom,már mitévő legyek,másnak hasonló géppel stabil 60 fps t hoz a játék.
2015. máj. 19. 03:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia 👋

Hasonló cipőben járok énis. mondjuk én tört játékkal játszok és ugyan ez a hlgondom.

Én utánna olvastam és azt írták hogy még mindig nem tökéletes a játék a patch miatt akad a játék. Várj vele kb 1 hónapot még nem forrt ki a játék teljesen.

Anno a far cry 4 is így volt.

2015. máj. 19. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehogy leírd milyen géped van...
2015. máj. 19. 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
véletlenül sem mert kiderül hogy g3220 és akkor már rá jövünk mért nem stabil a 60.
2015. máj. 19. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Tessék itt vannak a gépem paraméterei

MSI P67A-GD55-B3 alaplap , Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz ram Intel Core i5-2500 processzor ,Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD videókártya ,Cooler Master Hyper 612S processzorhũtő ,Samsung 128gb 830 SSD ,Western Digital 500GB SATAIII 7200RPM 32MB WD5002AALX ,

2015. máj. 19. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!