Tudnátok adni valamilyen erőszakos eltávolító programot?
Figyelt kérdés
Nem tudok letörölni egy játékot egy sz@r*s hiba miatt és nagyon idegesítő.#gép #program.eltávolítás
2015. máj. 16. 11:44
1/9 anonim válasza:
be bootolsz egy linuxról
pl.: Tiny Core
és letőrlöd, biztos nem fog szólni hogy fut és állítsd le előtte meg hasonlók :D
2/9 A kérdező kommentje:
le volt állítva de valami szar*os dll kell neki ami neten nincs fent
2015. máj. 16. 11:50
3/9 A kérdező kommentje:
am windowsom van szal linux kilőve
2015. máj. 16. 11:50
4/9 anonim válasza:
nem azt mondtam hogy telepítsd, hanem hogy bootolj be róla, live-ként, és nem kell semmit se telepíteni, csak törlöd a mappáját, meg ami van még vele (csak nyílván tudnod kell hogy hol vannak a fájlai)
5/9 anonim válasza:
Engem mondjuk érdekelne, hogy mi is az a szaros dll.. :-D
7/9 anonim válasza:
Iobit Uninstaller
Wise Program Uninstaller
8/9 tabaki válasza:
És csökkentett üzemmódban legyél. Mellesleg én is a linuxos megoldást javaslom inkább, ha pontosan tudod, mit kell kitörölnöd.
9/9 A kérdező kommentje:
Újraraktam a gépet mert felhúzott :D De köszi :) A G-force-nak az uninstalálását nem engedte.
2015. máj. 16. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!