Miért nem bootol CD/DVD-ről a gépem?
Figyelt kérdés
Üdv!A problémám a következő a gépemen WIN7 HomePremium 64bit ,de én szeretnék MELLÉ nem helyette feltelepíteni egy Linux Unbutu 14.04-et nos belépek a biosba ott a boot sorrendet beállítom hogy 1. CD-ROM 2.HardDrive 3.Disable. majd F10.Gépújraindul,de nem a lemezen lévő Linux telepítő indul hanem a Windows7 ,de miért??? próbáltam hogy lemezkezelésben csinálta C meghajtó mellé egy másikat amire a tervszerint menne a Linux.Megpróbáltam az USB-s dolgot is ,ott a boot sorrend 1.Removable dev. 2.HardDrive 3.CD-rom megint F10 és ismét WIndows7 indul aztán gépet kikapcsoltam majdbe F8 kiválaszottam hogy a lemezről bootoljon és MÉGMINDIG win7. Valakit tudna segíteni ezzel kapcsolatba?2015. máj. 15. 14:55
1/10 Brenya válasza:
Lehet, hogy a lemez nem "boot" lemeznek lett megírva.
2/10 A kérdező kommentje:
háát én letöltöttem a Linuxot és csk simán kiírtam dvd-ra a letöltött iso file tartalmát ? :D valamit máshogy kellett volna?
2015. máj. 15. 15:03
4/10 A kérdező kommentje:
óóóó :o és hogy ? :D
2015. máj. 15. 15:10
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
én pl unebootinnal szoktam, ha még létezik, vagy 2 éve már nem használok linuxot.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem Alchohol 120 van az is megfelelő?
2015. máj. 15. 15:19
8/10 anonim válasza:
nem akarok neked hülyeséget mondani az alcohollal kapcsolatban, ezért inkább próbálkozz az unebootinnal. Persze, ha van sok üres dvd-d, akkor tehetsz egy próbát :D
10/10 A kérdező kommentje:
Na sikerült és megérte felkrani :D nagyon jó az Unbutu
2015. máj. 15. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!