Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Samsung Galaxy ace S5830i...

Uzumatyi kérdése:

Samsung Galaxy ace S5830i -hez melyik a legjobb root?

Figyelt kérdés
Akartam új telefont,de amire ez alkalmas arra pont jó,netezek kisebb játékokkal néha elvagyok,már 2 és fél éve van meg,szeretem,csak tényleg kezd elavulni,mivel nagyon kevés a Ram-ja,és eléggé idegesítő hogy sok alkalmazás megy a háttérben egy ilyen telefonnál amitől a gyengébb játékok fagynak... pl.: Dungeon Quest... a Chainfire 3D volt fent,egy ideig jó volt de utána a hozzá tartozó Super user is vacakolt,ezért egy újabb Androidot akarok rárakni és nem tudom melyiket...Mert párat leírtak Hardveraprón,de a ti véleményetek érdekel! Nem érdekel semmilyen más telefon mielőtt valaki mondaná...

2015. máj. 15. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fognak jobban futni vele a játékok, hiába is frissítenéd, nekem is hasonló mobilom van, Gio, nem fog jobb lenni, kár szenvedni a romolással.
2015. máj. 15. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Amint írtam már volt Root-olva,és sokkal jobb gyorsabb volt meg minden,csak uátna vacakolt egy pár hónap múlva a root...De sokkal jobb,és olvasgattam,ez a telefon szinte csak root-olva jó :)
2015. máj. 15. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a rootol lesz jobb, hanem a custom (főzött) romtól.
2015. máj. 16. 05:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem,de még mindig nem tudom melyik lenne jó :) Bocsánat még kicsit keverem a dolgokat :)
2015. máj. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!