Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Dark Souls 2 Scholar of the...

Dark Souls 2 Scholar of the first sin támogatja a dx9-et és dx11-et is?

Figyelt kérdés
Nemrég ismekedtem meg a Dark Souls világával és azon belül a 2-vel amit nagyon imádok , ezért szeretném megvenni a scholar of the first sin-t a sok tartalom miatt . Viszont a gépem nem a legjobb , nincs dx11 támogatása és nem tudom , hogy most akkor a játék telepitésekor ki lehet e választani hogy dx9 vagy dx11 legyn használatban vagy van hozzá egy külön verzió e ? A válaszokat előre is köszönöm !

2015. máj. 14. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:

ha igaz amit találtam:

"A játék felújított grafikával és kibővített tartalmakkal, valamint az eddig megjelent összes DLC-vel együtt érkezik. Xbox One és PS4 konzolra a csomag 60 dollár lesz, az előző generáció gépeire 40 dollár, PC-re pedig 20, illetve 50 dollár közötti áron vásárolhatunk. A kiadó az alábbi négy változatot határozta meg PC-re:

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin DirectX 9 verzió: 40 dollár

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin DirectX 11 verzió: 50 dollár

Frissítés a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin DirectX 11-es verziójára, abban az esetben, ha nincs meg az összes DLC: 30 dollár

Frissítés a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin DirectX 11-es verziójára, abban az esetben, ha megvan az összes DLC: 20 dollár"

[link]

2015. máj. 15. 01:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hahh, azért ez mocskosul gusztustalan. A minimális tartalmú dlc k is a falra kergetnek, na de hogy csak és kizárólag grafikában tér el, és kérnek érte +10$ t.. vicc az egész. És még azon akadnak ki sokan, hogy már vannak fizetős modok.

2015. máj. 15. 08:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a választ , márcsak valahol találnom kéne egy dobozos dx9 verziót , (játék doboz fetisiszta vagyok) itt romániában ez talán nem lessz a legkönnyebb . Azért tényleg nagy baromság ez a megoldás a verziókkal kapcsolatban .
2015. máj. 15. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
egyet tudok érteni meg nem is.. megértem hogy pénzbe került a dx11 is bár tényleg lehetett volna jobb üzletpolitika is..
2015. máj. 15. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Másoknak is pénzbe kerül, mégsem kérnek érte többet. Olyan ez, mintha lenne egy játékhoz kontroller support, de az xbox kontrolleres változat 10$, a minden más meg 15$ lenne(box kontroller windowson jóformán automatikusan van, leírások olvasgatásával is megvan fél nap alatt). Nagyon nem jó ez az irány..
2015. máj. 16. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
valójában a windows nem támogatja igazán a kontrollereket csak az xbox-ot a többit emulátorral old meg :)
2015. máj. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!