Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Heroes III telepítésekor...

Heroes III telepítésekor kiírja, hogy nem megfelelő a directx verzióm. Miért nem ismeri fel a telepítéskor, hogy directx 9 van a gépemen?

Figyelt kérdés
Directx 6.1-et kér minimum. Most telepítettem 9es verziót. De azt írja ki telepítéskor, hogy csak directx (nem ír utána verziószámot) van a gépemen. Pedig dxdiag is mindent rendben talált. Mi lehet a baj?
2010. febr. 24. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy még nem ismeri fel az újabbat. nincs olyan lehetőség, hogy midnenképp folytassa, akkor is, ha szerinte nem lesz jó? ha van, akkor kattints arra, működni fog, ha nincs, enm tudok segíteni.
2010. febr. 24. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
lehet folytatni így is a telepítést, csak 3%-nál megáll :S
2010. febr. 24. 19:29
 3/4 anonim válasza:

ha neked megéri a vesződést akkor próbáld meg újra rakni a 9-et,ha úgy se jó akkor szed le a 6.1-et hátha jó.

ha nem jó akkor bocs de nincs ötletem

2010. febr. 24. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot! majd megpróbálom! de többet nem vesződök én sem vele.
2010. febr. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!