Van ilyen képszerkesztő?
Normálisnak nem nevezhető, de ingyenes a gimp. Vagy nem ingyenes a photoshop. Mindkettőhöz érteni kell.
A 'fura' ékezetek pedig nem szerkesztő, hanem betűtípus függő. Ha a betűtípusba nincs felvéve az adott ékezet, akkor nem fog megjelenni egyik programban sem.
tökéletes a gimp, az más kérdés hogy aki nem ért hozzá, és nem is akar, az nem fog érteni hozzá, van könyv a gimp.hu -n, ha érdekel
itt vannak betűtípusok, de szerintem ne erőlködj az ékezetes betűkkel, mert nem "divatosak" :D
Ha nem sok kell, akkor fogsz egy vesszőt vagy akármit és föléteszed. Több volt leírni mint megvalósítani. De szerintem neked 'erős' a Photoshop és a Gimp is. Javaslom a Paint.NET magyar nyelvű verzióit - eszméletlen mennyiségű kiegészítőt írtak hozzá -, vagy a PhotoFiltre 6, 7...
Én ha képet akarok felíratozni vagy valami :) logo szerkesztőt használok.
Nem tudom, milyen az az „ilyen ,,keret''”, de valószínű, hogy még a PhotoScape is tudja. Én egyébként bármilyen felirathoz az Inkscape-et javaslom leginkább.
Ami meg az ékezetes betűk használatát illeti, az valóban nem a programokon, hanem a gépedre telepített betűtípusokon múlik. Keress rájuk mondjuk így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!