Kinek melyik vírusírtó program vált be? Szeretnék másikat felrakni a gépre, melyiket ajánjátok?
Figyelt kérdés
Nekem most az Avira AntiVir Personal van fent,és állandóan szövegeket ír ki,persze nem magyarul.2010. febr. 24. 12:12
1/7 anonim válasza:
Nekem a Norton 360-van a Symantec-től teljesen jogtiszta, 1 éves liszensz(70euro).
Az ingyenesek közül viszont én az Avastot vagy a Comodo IS-t szoktam ajánlani, de embere válogatja. Régen az AVG is tűrhető volt de 9 semmit nem ér, jah és a Nod32-t is felejtsd el.
2/7 anonim válasza:
Nekem a Kaspersky az eddigi legjobb vírusírtóm :) Próbáld ki :)
3/7 anonim válasza:
Én az új avast-ot használom. Nagyon bejön. Csendes módban, tényleg csendes. Nem pofázik, kussol. :D
4/7 anonim válasza:
Én nod-ot használtam sokáig, aztán kis ideig avg-t, most pedig semmit - és egész jól elvagyok nélküle.
6/7 anonim válasza:
Comodo Internet Security
Microsoft Security Essentials
Avast
Avira AntiVir
7/7 anonim válasza:
Pandát használtam sokáig, aztán meguntam, mert lassított nagyon és idegesített, áttértem kasperskyre, nagyon szerettem, végül ez is felhúzott, most ismét pandám van, és most tökéletesen megy, nem lassít, és megtalálja amit meg kell :)
Tehát Panda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!