Windows 8.1 probléma?
Figyelt kérdés
Nem rég lett ujra telepitve a gépem win 8.1-el azóta viszont minden játék amikkel régen jatszottam nem müködnek mert minidg valamilyen DLL file hianyzik, nekem valaki azt mondta valami szoftvert kell frissiteni, melyik programm lenne ez?2015. máj. 11. 13:37
1/8 Tengor válasza:
Ha valamilyen DLL hiányzik, akkor valamilyen szoftvert kell frissíteni, ez elég logikus, nem?
Ha majd megmondod konkrétan melyik DLL hiányzik, akkor megmondjuk, hogy konkrétan melyik progit kell feltenni / frissíteni.
2/8 anonim válasza:
ujra kell telepitened a jatekokat is.
3/8 A kérdező kommentje:
több DLL hianyzik PL kiirta hogy kell XINPUT1_3.dll azt letöltöttem azutan meg mar mas dll kellett neki...
2015. máj. 11. 14:44
5/8 A kérdező kommentje:
igen igy sem jo
2015. máj. 11. 14:47
6/8 A kérdező kommentje:
vmi D3DCOMPILER 43dll kell neki most meg
2015. máj. 11. 14:48
7/8 Tengor válasza:
#4, a játék újra telepítésétől mit várunk? Most majd felteszi azokat a programokat, amiket az előző telepítésnél nem tett fel?
Kérdező: ez a DLL a DirectX része. Azt frissítsd le!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szepen :)
2015. máj. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!