A Firefox állandóan írja h. jelenleg is fut, és zárjam be. Hiába bezárom, de újra ez jön elő h. jelenleg is fut. Miért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:14
1/6 anonim válasza:
Mert még a befejező lépéseket csinálja. A böngészők, és áltláaban a programok nem egyből állnak le. Nyomj CTRL+ALT+DELETE-t menj a Folyamatok fülre, válaszd ki a firefox.exe-t és kattints a folyamat leállítására!
2/6 anonim válasza:
Nekem valaki azt mondta, hogy ezt az Adobe plugin csinálja. Ha nem néztél vele pdf-et, és úgy lépsz ki, akkor is csinálja? Ha a hiba már felmerült, sajnos újra kell indítani a gépet.
3/6 anonim válasza:
dehogy kell újraindítani a gépet....
Ctrl+alt+Del-> firefox.exe-> folyamat leállítása
amikor bezárod és eltűnik az asztalról akkor még valójában nem zárult be, csinálja a háttérműveleteket, de van amikor megakad ezekkel és nem tud továbblépni, ajánlott a Firefox frissítése.
4/6 jas0nx válasza:
igen frissísd vagy telepísd ujra ha sürün csinálja... mondjuk frissíteni nem hinném h tudod, mivel magától frissül igy valszeg a legfrisseb van fent jelenleg. tedd ujra annak meg kell oldani a bajt ha az sem akkor vele kell élned addig amig nem teszed ujra a windowst!
5/6 anonim válasza:
Nekem nem az Adobe okozza (nemrlég állítottam be a 9.3-at), de már előtte is megjelent ez a hibaüzenet. Valószínűleg az Adblock Plus, NoScript, Java Consol, Java Quick Starter kiegészítők közül valamelyik. Nem kell törődni vele, egyszerűen katt, újra és kész. Mozilla Firefox 3.6. is kissé bugos.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. febr. 24. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!