Windows 7 inditasi helyreallitasa?
Sziasztok!
A Windows betolto képernyo utan lehet valasztani, hogy javitas, vagy inditas. Inditassal nem megy, javitasnal pedig elkezdi, de nem tudja helyrehozni. Ujrainditas utan, ugyan ez jon elo. Lehetne egy USB-s, vagy Lemezes helyreallitast csinalni valahogy?
Koszonom a segitseget.
ui.:bocsanat, nincs ekezetem.
Javításnál lehetne rendszer visszaállítást csinálni.
Vagy indításkor az F8-al lehetne csökkentett módban indítani és a vezérlőpultban a Helyreállítás menüvel visszaállítani.
Koszonom a valaszt!
Sajnos nem indul el csokkentett modban sem, helyreallitas utan, amikor kiirta, hogy nem sikerult, kiad par lehetoseget, hogy rendszer visszaallitas egy korabbi pontra, stb, sajnos egyik sem mukodik. Van egy parancssor lehetoseg is, ott megprobaltam atmasolni par file-t a pendriveomra, es sikerult. Szoval az adataim megvannak, meg ha a HDD hibas is. Sajnos nem tudom, mit tegyek.
Adatokat illetően nincs vész, csak letöltesz és elindítasz egy LiveCD-t, Mondjuk Hiren's Boot CD, vagy bármelyik linux cd és át tudod másolni máshova a gépen lévő összes adatot.
Ugyanitt rögtön megnézheted a merevlemez állapotát is, ha az a problémás már nem kell vesződnöd vele tovább.
Ezután újra tudod telepíteni a rendszert ha jó a lemez és a fájlok is meglesznek a korábbi állapotból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!