Windows 7 több felesleges rendszer számára fenntartott partíciót foglal, hogyan és melyiket törölhetem?
Újratelepítettem a windows 7-et egy másik meghajtóra, mint amin eredetileg volt, és nem nyúltam a rendszer számára fenntartott partícióhoz (gondolom formázni kellett volna azt is), aminek az lett az eredménye, hogy megmaradt az eredetileg kreált partíció is, és a második telepítés eredményezett egy újat, más betűjellel.
Egyébként a géppel semmi probléma nincs, csak zavar, hogy mikor bekapcsolom, mindíg megkérdezi hogy a 2 windows 7 közül melyiket indítsa el. Gondolom ez a 2 külön létrehozott meghajtó miatt van.
Nos, most már csak azt nem tudom eldönteni, melyik az, amit ténylegesen használ a rendszer, és melyik az, amelyik a 'dísz' és csak maradványként van ott, ezért nem merek hozzájuk nyúlni.
Valamint hogy lehet eredményesen megszabadulni az egyiktől ( és hogyan döntsem el melyiktől), hogy ne legyen belőle probléma, mert nem szeretném megint újra telepíteni :)
Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!