Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent ez a hibaüzenet? A...

Mit jelent ez a hibaüzenet? A sims2 telepítésnél írja ki. SOS!

Figyelt kérdés

Kb.a 25%-tól egyfolytában megjelenik és én mindig az Ismét gombra mentem,most 100%-nál van,és folyton ezt írja ki.A hibaüzenet:

A problem occured when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sound\Sfx2.package' from the media. Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

Na mit csináljak?Légyszi segítsetek!Sűrgős!

2010. febr. 23. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
ha a játék letöltött, akkor hibás, töltsd le újra. ha megvetted, lépj kapcsolatba a terméktámogatással, bővebb infot itt találsz: [link]
2010. febr. 23. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Mmiért lenne hibás?Nem egész ilyen válaszra számítottam.Gondolom,nagyon sokat értesz az ilyenekhez... ezt mindeni tudja mondja,ha már valami baj van egyből hibás.Úristen!
2010. febr. 23. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
igen hibás, nem tudja olvasni a leírt package fájlt, tehát nem jött le helyesen. tedd amiket mondtam.... vagy várj míg valaki értelmesebbet mond..
2010. febr. 23. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Jól van boccs,igazad van.De esetleg nem tudod,hogy máshonnan honnan tudnám még letölteni?
2010. febr. 23. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, honnan töltötted le alapból, de ajánlom a torrent oldalakat (ncore,. piratebay, stb...)
2010. febr. 23. 17:28
 6/7 anonim válasza:

torrentz.com

ez a tuti ingyenes

2010. febr. 24. 12:04
 7/7 anonim válasza:
Javítok: nem csak az a lényeg, hogy ingyenes, hanem nem kell regisztrálni se.
2010. febr. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!