Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem mentett, de kinyomtatott...

Nem mentett, de kinyomtatott word dokumentum visszaállítása?

Figyelt kérdés

Írtam a Word-be egy dokumentumot, amit kis is nyomtattam, viszont nem mentettem el, a nyomtatás után egyből bezártam és nem mentettem.

Az lenne a kérdésem hogy ezt vissza lehet állítani valahogy?

Nagyon régi gépről van szó, a rajta lévő Word 2003 as vagy 2007 -es, nem tudom biztosra de a 2003 as a valószínű.

2015. máj. 3. 18:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah még valami, azt elfelejtettem mondani hogy mindez jó pár hónappal ezelőtt történt, azóta rengeteg dolog volt még Word-be írva/nyomtatva/mentve stb.
2015. máj. 3. 18:55
 2/3 Elektromann ***** válasza:

Nálam a bal oldalon meg szokott jelenni egy sáv, amiből vissza lehet állítani néhány állományt, de ha hónapokkal ezelőtt történt, nem sok esélyt látok rá...

Azt esetleg megcsinálhatod, hogy a kinyomtatott szöveget bescannel-ed szövegként (konkrtan nem tudom, hogy kell, mert sosem használtam, de tudom, hogy létezik, mert találkoztam már vele).

2015. máj. 3. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezt már megnéztem, ilyen lehetőség ezen a régi Word-ön nincs.

Igazság szerint számomra pont az lenne a jó, hogy ha nem lehetne újra előhozni ezt a hónapokkal ezelőtt ( még karácsony előtt, azaz 2014 decemberében írtam ) írt dokumentumot.

Akkor megnyugodhatok, hogy senki nem tudja már ezt visszakeresni? Még valamilyen informatikus sem?

2015. máj. 4. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!