Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1 alatt mennyivel...

Windows 8.1 alatt mennyivel fut jobban a GTA5 mint win7 alatt?

Figyelt kérdés
Elhanyagolható a különbség vagy érdemes felrakni? Illetve ha már itt tartunk, akkor a win10 alatt jobban fut-e mint a 8.1 alatt? :) köszi
2015. máj. 3. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen géped van ? mert ha nem felel meg a minimumnak vagy csak épen hogy akkor tök mind1 milyen rendszer alatt futtatod .
2015. máj. 3. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Erős gépem van, highon megy simán. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy az új winek mennyivel kezelik jobban a játékokat.
2015. máj. 3. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Erős gépem van,de nekem 7en jobb volt...
2015. máj. 3. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
ha jól fut hige grafikán akkor és feljebb tekerve már nem annyira akkor videó kártyát cserélj ha neked az ultra kell ne ilyeneken gondolkodj hogy te nem a rendszer miatt nem tudod ultra verry hige grafikán tolni.
2015. máj. 4. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyenen gondolkodom, ultrán is elmegy, viszont multiban már nekem nem elég sima, csak ezért megy highon. De ismét hangsúlyozom, kizárólag azért kérdeztem, hogy érdemes-e frissebb oprendszerre váltani.
2015. máj. 4. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor ha kell a fix 60 nyomd hige grafon ennyi.
2015. máj. 5. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt csinálom ember!!! Nem ez a lényeg nem vágod
2015. máj. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!