Van a gta5-nek valami demo verziója, amit le lehet tölteni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, ami ingyenes, és így tudni fogom, hogy megy-e a gépemen, és hogy megéri-e megvenni.2015. máj. 1. 09:29
1/10 anonim válasza:
Sajnos manapság ezt már csak ideiglenes lopásként lehet. A fejlesztők már nem nagyon készítenek próbaverziókat, és GTA-ból nem is igazán tudom, hogy miként lehetne. Túl sok macera lenne vele, kb. átírni játékot, hogy csak egy-két misszió legyen, pálya le legyen zárva... A "nincs erre idejük" túlzás, ami igazabb az a "nincs rá pénz és kedv". Vagy zsákbamacska, vagy lopsz. #2015
Milyen géped van? Legalább azt meg lehetne mondani, hogy menne-e.
2/10 A kérdező kommentje:
A gépem megfelel a játék minimális gépigényének.
2015. máj. 1. 10:38
3/10 anonim válasza:
Akkor meg miért kérdezed meg, hogy megy-e?
4/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert csak a gépigény.hu írja azt, ha ide írnám, hogy milyen gépem van egyből azt mondanád, hogy nem menne.
2015. máj. 1. 12:02
5/10 anonim válasza:
Jó, akkor majd egy rokonod megsimogatja a lelkedet, nehogy megerőltesd magad.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerinted menne: Amd Athlon x4 651k
GT 640 1GB
4GB
64 bit
2015. máj. 1. 14:02
7/10 anonim válasza:
nosteam.ro ott le tudod szedni a tört verziót
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem.
2015. máj. 1. 18:10
9/10 anonim válasza:
NE NYISD MEG A nosteam.ro NE NE NE NEKEM A VÍRUS IRTÓIM EGYBÖL FELUGROTTAK
10/10 A kérdező kommentje:
Nem is indult el a letöltés. :D
2015. máj. 3. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!