A Windows 7 jobb lenne esetleg, mint a 8.1?
Ilyen laptopom van:
Eddig a régi gépemen Win7 volt, ez egy hónapja van meg, és Win 8.1-et tettem rá, feltelepítettem ugyan ezt a Classic Shell-t, de nem igazán vagyok elégedett, ugyanis amiben különbözik a 7-estől, abban szinte mindenben rosszabb.
Elvileg a gép még támogatja a 7-es Windowst, driverek is vannak hozzá.
Vajon gyorsabb lenne? Ki tudná használni a gépet? Energiatakarékosabb/kevésbé az?
Illetve az is megfordult a fejemben, hogy kivárom a Win10-et, és arra cserélem ezt a 8.1-et, amint csak lehet, és ha az sem tetszik, akkor jön majd vissza a jó öreg 7. Szerintetek?
Ha nem vagy elégedett, akkor igen, telepítsd vissza a 7-et. Ne vacakolj a 8-al, ha neked az kényelmetlen.
Miben rosszabb a 8.1 a 7-hez képest? (engem egyedül az aero felület hiánya zavar)
Igen, nagyon rossz, hogy nincs Aero például, ezen kívül csúnyább, kényelmetlenebb a rendszer, nagyon sokszor botlok olyan megoldásba, ami igazából érintőképernyőhöz való, például ez a wi-fi kezelő, stb is egy vicc az összes oldalsávval együtt, az üdvözlőképernyő is, no meg aztán van egy csomó ilyen folyamat, ami egyszer csak megjelenik a feladatkezelőben és terheli a procit.
És szerintem eleve erőforrásigényesebb (proci+ram is több kell neki)
Meg az a kínlódás sem volt semmi, mire kihelyeztem a parancsikonokat az asztalra, amíg nem volt Classic Shell.
Szóval 7 lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!