Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ma vettem egy Iphone 5s-t,...

Ma vettem egy Iphone 5s-t, leszedtem egy alkalmazást (ingyenest) és levont 2eurót, oké gondoltam ellenőrzik?

Figyelt kérdés
Utána leszedtem még egy ingyenest és megint levont 2 eurót, összesen tehát 4 eurót, ezt visszakapom vagy mi van ezzel? Ingyenes alkalmazásokat szedtem le és most is leakarnék egyet de megint leakarja szedni a pénzt...

2015. ápr. 28. 15:05
 1/6 zsarnai94 ***** válasza:
0%
Ismerősömnek is volt ilyen és nem tudott vele mit kezdeni. Állítása szerint "bebugolt a rendszer". Én elkerülöm azokat a hulladékokat széles ívben szóval személyes tapasztalatom nincs ilyes fajta témában.
2015. ápr. 28. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
vonta le az ingyenesekért és nem kapta vissza?
2015. ápr. 28. 15:40
 3/6 zsarnai94 ***** válasza:
Igen. Nm tudom mennyit volt le összesen, de sokáig emlegette szóval biztos nem kapta vissza. Elképzelhető, hogy tényleg csak "bug", de ahogy ismerem az Apple-t az is elképzelhető, hogy csak pénzlehúzás. Helyedben kétszer is meggondoltam volna, hogy iPhone-t vettem volna. Személyes döntésed, nem bírálni akarlak a félreértések elkerülése végett, de az iPhone egy silány trágya készülék.
2015. ápr. 28. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Lásd a rutinos iOS user mit csinál.

Először is van két apple ID-je egy USA és egy HUN.

Az USA-val az appok 99.9%-a elérhető. Az az .1% meg amit csak a magyar boltból lehet elérni az eléggé specifikus. Mondhatni nincs rá szükséged.

Ha van gmail címed pl. vezetek.keresztnev@gmail.com

Akkor a vezetek.keresztnev legyen az USA

a vezetekkeresztnev meg a HUN

A gmail nem tesz különbséget a két cím között (a PONT nem számít), az apple ID viszont igen. Próbáld ki küldj magadnak emailt ponttal és pont nélkül 2x fogod megkapni.

Használhatsz két külön email címet is. Mi hármat használunk. A saját mindkettőnknek HUN a közös email címünk pedig az USA ID-hez tartozik.

Tehát csinálj egy USA apple ID-t (Alaska-t add meg címnek, ott nincs ÁFA) bankkártya nélkül. Meg egy HUN-t is bankkártya nélkül Igaz ez utóbbit szinte sosem fogod használni.

OLVASD EL VÉGIG! Ez alapján csinálj új ID-t.

[link]

Utána már semmit sem fog levonni. Ha nagyon akarod, akkor megadhatsz bankkártyát, de csak a magyarhoz fogsz tudni.

Viszont a magyar piactéren minden sokkal drágább. Kb 35-40%-kal.

Gift carddal kell feltölteni az egyenleget és, akkor nem kell bankkártya adatot sem megadni.

2015. ápr. 28. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A pénzt meg visszakapod ne aggódj. Semmi bug nincs.
2015. ápr. 28. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
egy facebookot és egy messengert szedtem le, 2-2 euró volt pedig elvileg ingyenes Mo-n is...
2015. ápr. 28. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!