Ma vettem egy Iphone 5s-t, leszedtem egy alkalmazást (ingyenest) és levont 2eurót, oké gondoltam ellenőrzik?
Lásd a rutinos iOS user mit csinál.
Először is van két apple ID-je egy USA és egy HUN.
Az USA-val az appok 99.9%-a elérhető. Az az .1% meg amit csak a magyar boltból lehet elérni az eléggé specifikus. Mondhatni nincs rá szükséged.
Ha van gmail címed pl. vezetek.keresztnev@gmail.com
Akkor a vezetek.keresztnev legyen az USA
a vezetekkeresztnev meg a HUN
A gmail nem tesz különbséget a két cím között (a PONT nem számít), az apple ID viszont igen. Próbáld ki küldj magadnak emailt ponttal és pont nélkül 2x fogod megkapni.
Használhatsz két külön email címet is. Mi hármat használunk. A saját mindkettőnknek HUN a közös email címünk pedig az USA ID-hez tartozik.
Tehát csinálj egy USA apple ID-t (Alaska-t add meg címnek, ott nincs ÁFA) bankkártya nélkül. Meg egy HUN-t is bankkártya nélkül Igaz ez utóbbit szinte sosem fogod használni.
OLVASD EL VÉGIG! Ez alapján csinálj új ID-t.
Utána már semmit sem fog levonni. Ha nagyon akarod, akkor megadhatsz bankkártyát, de csak a magyarhoz fogsz tudni.
Viszont a magyar piactéren minden sokkal drágább. Kb 35-40%-kal.
Gift carddal kell feltölteni az egyenleget és, akkor nem kell bankkártya adatot sem megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!