Miert nemtudok win8.1 et usb rol telepiteni?
Szerintem ha eljutsz odáig, hogy minimális helyesírási hibaszámmal le tudsz írni egy egyszerű mondatot, akkor azt is fogod tudni, hogy miért nem tudsz USB-ről telepíteni. Mellesleg tudsz USB-ről telepíteni, csak érteni kell hozzá.
Mondjuk nekem az se tiszta, hogy mit értesz USB alatt. Pendrive? Külső vinyó? USB-s optikai meghajtó?
Nem fogom elmagyarázni, mert nagyon sok cikk foglalkozik ezzel, google-ben kb millió oldal van róla. Ha nem értesz hozzá, akkor azt se fogod megérteni, amit én leírok.
Le kell tölteni egy programot, azzal a windows iso fájlt kiírni a pendrivera, majd pendrive-ról bebootolni, de akármilyen alaplapod is van, ott biztosan nem a TAB-ot kell nyomkodni.
Meg amúgy vannak szakemberek, akik ezzel foglalkoznak. Nem vagyok oktató, és nem is fizetsz azért, hogy oktassalak.
Én például nem értek a festéshez, nem fogok utánajárni, meg kérdezősködni, hogy ha tapéta helyett festeni akarom a falat, akkor azt hogy kell, hanem szakembert hívok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!