Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nemtudok win8.1 et usb...

Igor22 kérdése:

Miert nemtudok win8.1 et usb rol telepiteni?

Figyelt kérdés
surgos valszok kenenek mert most karao ujra rakni de nemegy bedugom az usb -t restart nyomodom atabot es kiir ojat hogy remove blablabla media or restart pres any key nemtudom mi a teendo ijen hejzetben
2015. ápr. 25. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha eljutsz odáig, hogy minimális helyesírási hibaszámmal le tudsz írni egy egyszerű mondatot, akkor azt is fogod tudni, hogy miért nem tudsz USB-ről telepíteni. Mellesleg tudsz USB-ről telepíteni, csak érteni kell hozzá.

Mondjuk nekem az se tiszta, hogy mit értesz USB alatt. Pendrive? Külső vinyó? USB-s optikai meghajtó?

2015. ápr. 25. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Sorry csak siettem leirni .USB kulcsrol, eltudnad nekem magyarazni step by step ?
2015. ápr. 25. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem fogom elmagyarázni, mert nagyon sok cikk foglalkozik ezzel, google-ben kb millió oldal van róla. Ha nem értesz hozzá, akkor azt se fogod megérteni, amit én leírok.

Le kell tölteni egy programot, azzal a windows iso fájlt kiírni a pendrivera, majd pendrive-ról bebootolni, de akármilyen alaplapod is van, ott biztosan nem a TAB-ot kell nyomkodni.

2015. ápr. 25. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg amúgy vannak szakemberek, akik ezzel foglalkoznak. Nem vagyok oktató, és nem is fizetsz azért, hogy oktassalak.

Én például nem értek a festéshez, nem fogok utánajárni, meg kérdezősködni, hogy ha tapéta helyett festeni akarom a falat, akkor azt hogy kell, hanem szakembert hívok hozzá.

2015. ápr. 25. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem barátom :)
2015. ápr. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!