Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PPSSPP emu-n valaki probalt...

PPSSPP emu-n valaki probalt mar multizni?

Figyelt kérdés
Van ez az uj PSP emulator (PPSSPP V 1.0.1)amin lehet a psp jatekokon multiplayerezni is.En kiprobaltam a Dragon Ball Z - Tenkaichi Tag Team multijat ,be is engedett egy multi romba es ki is irta,hogy : Network initialized,amit a regebbi PPSSPP verzioknal nem,a regebbiknel azt irta hogy :Network failed.Na szoval bementem egy multi rom-ba csak azt irta hogy :Waiting players.Nemtudom hogy ez azert-e van mert nincs rajta senki vagy azert mert a program hibas vagy rosszul lenne beallitva.Valaki tudna segiteni?Vagy ki szeretne probalni,hogy mien a jatek az emu-val?Lehet ha ketten vagyunk ugyanakkor a multin mukodik.Szoval ha akar valaki jatszanni vagy talan multizni a Dragon Ball Z gameval az irjon es adok linket.

2015. ápr. 25. 17:54
 1/2 anonim válasza:
Én is nyomom a ppsspp emuval a dragon ball játékokat és nekem is felötlött a fejemben, hogy jó lenne a Tenkaicsi Tag Team-et multyban nyomni. Szóval utána is néztem a dolognak de kiderűlt, hogy én ahoz buta vagyok. Nagyon nehéz beállítani. Ha neked sikerült akkor légyszi írj. Szívesen játszankék veled.
2015. ápr. 30. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben. Irtam PM-etĄ­.. remellem h mukodni fog. ”9ü9
2015. ápr. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!