A Plants Vs Zombies: Garden warfare elindul 2 Gb RAM-mal?
Figyelt kérdés
! Gb van írva minimumnak, de nekem csak 2 Gb-om van, és most Humbeboundle-en nagyon megérné megvenni. És kíváncsi vagyok, hogy eldöcögne-e így (minden más stimmel a gépigénynél)2015. ápr. 25. 16:14
1/3 Norbert1988 válasza:
Ez engem is érdekelne ez a Humbleboundle dolog,kvázi akkor 5$ fejében megkapom a Plants vs zombies garden warfaret?
Vagy ez hogy zajlik?
A 2GB ramra annyit tudok hirtelen mondani,hogy lehet hogy egy kicsit lagolna.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, 5 USD-ért megkapod azt a 8-10 játékot, ami a listán szerepel, és még a pénz jótékonyságra is megy :)
2015. ápr. 27. 20:57
3/3 Norbert1988 válasza:
Na ez tök jó akkor holnap meg is veszem,csak szerintem ebből vga csere lesz nekem,mert most csak egy 9500GT ddr2 1GB os kari van a gépben.Nem tudom hogy ez elég e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!