Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PRO tömörítő programot keresek...

PRO tömörítő programot keresek? (12 GB -> 6 GB)

Figyelt kérdés

Egy olyan tömörítő programot keresek, ami egy 12 GB-os .iso fájlt le tud tömöríteni legalább 6 GB-osra (vagy kisebbre).

A WINRAR nem tömörít eléggé... Azzal max 500-600 MB-ot nyerek.

Ismer valaki jobb programot a WinRAR-nál? A tömörítés ideje nem számít...

2010. febr. 21. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Talán a winuha jobb mint a winrar, innen letöltheted: [link]

Bár nem biztos hogy lesz olyan tömörítő ami a felére tudja tömöríteni, de pl akár winrar-ral is két 6GB-osra vághatod a fájlt, aztán kicsomagolásnál összerakja a winrar.

2010. febr. 21. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
PAQ. [link]
2010. febr. 21. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Találkoztam már olyan psp-s játékkal, ami becsomagolva 400 Mb volt, kicsomagolva meg 800-1000 Mb.

Szóval biztos van ilyen, csak nagyon kell érteni hozzá, nem hiszem, hogy egy egykattintós program megtudja ezt csinálni.

2010. febr. 21. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
7z-vel próbálkozz
2010. febr. 21. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a tömörítőprogramon múlik a dolog... Ha az eredeti csomag nagy része eleve tömörített adat, akkor a jóisten se fogja neked összenyomni. Winrar egyébként elég komolyan skálázható, 1-9-ig lehet tömörítési szinteket beállítani. 9-en már alig lesz eltérés a rar és az uha között.
2010. febr. 21. 23:46
 6/10 A kérdező kommentje:

A WinRAR igaz hogy skálázható, de legmagasabban is alig-alig nyerek pár MB-ot.

És nem csomagolt fájlokat akarok újratömöríteni, ki is írtam hogy egy .iso fájlt.

A 7Z-t pill és megnézem :)

2010. febr. 22. 17:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt a 7-Zip-et (ami ugye .7z-t készít), de nem jött be... A WinRAR többet tud nála. Összehasonlítottam: 100 MB-os avi-nál WinRAR-al 3 MB-ot 7-Zip-el 2 MB-ot nyertem (tömörítés nagysága a legnagyobbon volt mind2-nél).

Jobb progit ismer vki?

2010. febr. 22. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Csinálj egy féjlt tele 'a' betűkkel, 12GB méretben. Csinálj egy másik fájlt, full random karakterekkel feltöltve. Megsúgom, hogy a 12GB-nyi 'a' betű tömörítve 100Byte lesz még a "sz@r" Winrar-ral is, a full randommal meg nem mész 11GB alá...

Leírom mégegyszer, hátha nem érthető, vagy sok volt a karakter, vagy lassú a felfogás, vagy valami:

ELEVE TÖMÖRÍTETT ADATOT MAXIMUM A "DEL" VAGY "WIPEINFO" TÖMÖRÍTŐVEL FOGSZ BETÖMÖRÍTENI 6GB ALATTI MÉRETRE.

2010. febr. 23. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megbeszéltük...
2010. febr. 23. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
figyelj avit akarsz tomoriteni?avit nem fogsz soha,se iso-t fele annyi mereture tomoriteni, eloszoris tolts le 1 darabolo progi,darabolt 15 megabajtos darabokra vagy kissebekre es akkor tomorits, 1 minden darab fajln tomorit 1 kicsit minnel kisseb fajl annal jobb
2010. febr. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!