PRO tömörítő programot keresek? (12 GB -> 6 GB)
Egy olyan tömörítő programot keresek, ami egy 12 GB-os .iso fájlt le tud tömöríteni legalább 6 GB-osra (vagy kisebbre).
A WINRAR nem tömörít eléggé... Azzal max 500-600 MB-ot nyerek.
Ismer valaki jobb programot a WinRAR-nál? A tömörítés ideje nem számít...
Talán a winuha jobb mint a winrar, innen letöltheted: [link]
Bár nem biztos hogy lesz olyan tömörítő ami a felére tudja tömöríteni, de pl akár winrar-ral is két 6GB-osra vághatod a fájlt, aztán kicsomagolásnál összerakja a winrar.
Találkoztam már olyan psp-s játékkal, ami becsomagolva 400 Mb volt, kicsomagolva meg 800-1000 Mb.
Szóval biztos van ilyen, csak nagyon kell érteni hozzá, nem hiszem, hogy egy egykattintós program megtudja ezt csinálni.
A WinRAR igaz hogy skálázható, de legmagasabban is alig-alig nyerek pár MB-ot.
És nem csomagolt fájlokat akarok újratömöríteni, ki is írtam hogy egy .iso fájlt.
A 7Z-t pill és megnézem :)
Megnéztem ezt a 7-Zip-et (ami ugye .7z-t készít), de nem jött be... A WinRAR többet tud nála. Összehasonlítottam: 100 MB-os avi-nál WinRAR-al 3 MB-ot 7-Zip-el 2 MB-ot nyertem (tömörítés nagysága a legnagyobbon volt mind2-nél).
Jobb progit ismer vki?
Csinálj egy féjlt tele 'a' betűkkel, 12GB méretben. Csinálj egy másik fájlt, full random karakterekkel feltöltve. Megsúgom, hogy a 12GB-nyi 'a' betű tömörítve 100Byte lesz még a "sz@r" Winrar-ral is, a full randommal meg nem mész 11GB alá...
Leírom mégegyszer, hátha nem érthető, vagy sok volt a karakter, vagy lassú a felfogás, vagy valami:
ELEVE TÖMÖRÍTETT ADATOT MAXIMUM A "DEL" VAGY "WIPEINFO" TÖMÖRÍTŐVEL FOGSZ BETÖMÖRÍTENI 6GB ALATTI MÉRETRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!