Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrentben a betett torenteke...

Utorrentben a betett torenteket hogy tudom lementeni hogy windows ujratelepítése után vissza tudjam tenni őket? A torrent fájlok már nincsenek meg

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 17:48
 1/3 karesz01 ***** válasza:

Használj Total Commandert , hogy a rejtett fájlokhoz is hozzáférj .

Total Commander/beállítások/Általános beállítások/Képernyő/fájlablak(látszik a rejtett/system fájl)

[link]

(látszik a rejtett/system fájl)pipáld be .

Win7 alatt :

C/Users/neved/APPData/Romaing/utorrent

Ott lesznek a torrent összegző fájlok , amiket átmenthetsz .

2015. ápr. 24. 18:04
 2/3 Gábor_79 ***** válasza:

Ha láthatóvá teszed bárhova másolhatod és portable lesz. Nem kell újratelepíteni sem. A beállított letöltési helyeknek, mappáknak, meg kell maradniuk értelemszerűen, hogy az elérési utak megmaradjanak. Ezért (rendszer) telepítés után ugyanazt az eredeti betűjelet kell adni a meghajtóknak.

Amit még tapasztaltam és megviccelhet, azok a mappa jogosultsági gondok. Néhány anyagot telpítés után nem nyit meg a kliensprogram, mert az előző felhasználó tulajdonában vannak (erre külön nem figyelmeztet a program). Telepítés előtt a program által használt mappákhoz, ahol a letöltéseket tárolod,(és a torrent fájlok mappáinak) a tulajdonságnál, a biztonság fül alatt hozzá kellene adni a "Mindenki" néven a teljes hozzáférés jogát és akkor talán nem lesz fennakadás.

2015. ápr. 24. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

"Használj Total Commandert , hogy a rejtett fájlokhoz is hozzáférj ."

nem muszáj, tudja a windows is

"C/Users/neved/APPData/Romaing/utorrent "

windows gomb + R és beírod: %AppData%

és egyből a Roaming mappába dobb be

2015. ápr. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!