Utorrentben a betett torenteket hogy tudom lementeni hogy windows ujratelepítése után vissza tudjam tenni őket? A torrent fájlok már nincsenek meg
Használj Total Commandert , hogy a rejtett fájlokhoz is hozzáférj .
Total Commander/beállítások/Általános beállítások/Képernyő/fájlablak(látszik a rejtett/system fájl)
(látszik a rejtett/system fájl)pipáld be .
Win7 alatt :
C/Users/neved/APPData/Romaing/utorrent
Ott lesznek a torrent összegző fájlok , amiket átmenthetsz .
Ha láthatóvá teszed bárhova másolhatod és portable lesz. Nem kell újratelepíteni sem. A beállított letöltési helyeknek, mappáknak, meg kell maradniuk értelemszerűen, hogy az elérési utak megmaradjanak. Ezért (rendszer) telepítés után ugyanazt az eredeti betűjelet kell adni a meghajtóknak.
Amit még tapasztaltam és megviccelhet, azok a mappa jogosultsági gondok. Néhány anyagot telpítés után nem nyit meg a kliensprogram, mert az előző felhasználó tulajdonában vannak (erre külön nem figyelmeztet a program). Telepítés előtt a program által használt mappákhoz, ahol a letöltéseket tárolod,(és a torrent fájlok mappáinak) a tulajdonságnál, a biztonság fül alatt hozzá kellene adni a "Mindenki" néven a teljes hozzáférés jogát és akkor talán nem lesz fennakadás.
"Használj Total Commandert , hogy a rejtett fájlokhoz is hozzáférj ."
nem muszáj, tudja a windows is
"C/Users/neved/APPData/Romaing/utorrent "
windows gomb + R és beírod: %AppData%
és egyből a Roaming mappába dobb be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!