GTA V fps drop probléma?
Az 50-60 fpst percenként ledobálja 20-25re a játék.
Processzor: AMD FX-8320 3.50GHz
Videó kártya: SAPPHIRE HD7790 1GB GDDR5
RAM: 2xKINGSTON 4GB HyperX Anniversary DDR3 1600MHz
Valakinek ötlete esetleg, vagy megoldás a problémára?
Sajnos nem oldódott meg a probléma, pedig reménykedtem...
38 fokos alaplap és processzor hőmérséklet mellett is ugyan úgy ledobja az órajelet 10-15mpig. :/
Ötletem nincs, mi miatt csökkenhet le ennyire.
Próbáld meg még azt is, hogy gyári beállításokra visszaállítod a BIOS-t. Az alaplapnak bármi szoftvere fel lett telepítve, ilyen-olyan tweak, gyorsító, akármi? Lettek ilyesmik futtatva egyáltalán a közelmúltban?
Ha azokon túlléptél, még egy OCCT-t futtathatsz esetleg, majd power supply terhelése 1 órán át minimum. Az ott elég részletesen ábrázolja majd grafikonokkal a feszültségértékeket is.
Tápod mi?
Energiaséma átállítva, BIOS alapon, lehúztam a nem használt vinyót, ugyan azok a történések...
Kezdek kicsit elkeseredni. :(
Teljesen rossz irányba kerestek, nem a géppel van a baj hanem a játékkal. A legutóbbi frissítés rossz, olvastam IGN fórumba hogy még annak is dobálja akinek komolyabb konfigja van, ugyanúgy mint akinek gyengébb. Nálam is alapból 60-70 fps, aztán vezetés közbe olyan negyed óra múltán leesik 30 ra és beszaggat alkalmanként 3fps re is.
Várni kell egy újabb frissítésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!