Melyik képszerkesztővel tudnám megváltoztatni egy fotó
hátterét?
Töltsd fel lehet hamarabb célt érsz, meg hogy milyenre akarod.
2015. ápr. 20. 22:17
A kettő közül a Gimppel. A PhotoScape nem igazán képszerkesztő, finomabb szerkesztésekre alkalmatlan -- pontosabban nem arra való, akármilyen hasznos és sokat tud is egyébként.
Nagyobb kitekintéssel: Gyakorlatilag bármelyikkel, természetesen az elfogadható minőséghez nem árt a rétegkezelés és az élsimítás.
2015. ápr. 20. 23:14
Mellesleg nem ártana közölnöd, hogyan próbáltad, a Gimp ugyanis kiválóan használható ilyesmire. Ha még azzal sem ment, nyilvánvalóan a módszeredben van a hiba, és azon egy újabb szerkesztőprogram sem fog segíteni.
Ismereteket keress, ne programot:
[link]
[link]
Hol akadtál el?
2015. ápr. 20. 23:23
esetleg itt megtalálod a megoldást:
[link] 2015. ápr. 21. 07:21
lehet a Photo Filtre-vel is :
[link]
2015. ápr. 21. 07:56
Persze, hogy lehet, az se rosszabb a többinél. Szerintem érdekesebb, hogy Kérdező hogyan tudta nem megcsinálni. Ez a „nem sikerült egyikkel sem” kábé annyira megfogható, mint más kérdéseknél a „nem működik” meg a „nem engedi telepíteni”. A kérdés föl lett téve, máson a sor, hogy tippeljen, mi lehetett a próbálkozás mikéntje és eredménye...
2015. ápr. 21. 09:46
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Jók a linkek, amiket adtatok. Tulajdonképpen, ahogy ott le van írva, én is így próbálkoztam, vagyis körbejelöltem az alakot, stb. csak azt hittem van egy könnyebb, egyszerűbb megoldás is, csak én nem találom.
8/10 A kérdező kommentje:
Valami az én gimppemmel nem stimmel, vagy nem csinálok valamit jól, de miután kijelöltem a másolandó részt, egyrészt nem tudom hogy kapcsoljam ki a kijelölési eszközt, mert akár merre viszem az egeret jön velem a vonalka, másrészt nekem a másolandó képet, vagyis a kijelölt részt, illetve a amire másolni szeretnék képet, nem teszi egymás mellé, úgy mint a leírásban, hanem külön lapra, harmadszor pedig, hiába jelöltem körbe, amit másolni akarok, bemásolja az alaknak a felét, illetve még a szekrényt is, ami hírével sincs ott a kijelölésben, és nem is abba a képbe másolja be, amit kiválasztottam, hanem csak úgy bejön egy külön nagy képbe. Mit nem csinálok jól?
9/10 A kérdező kommentje:
Na, azt hiszem most már boldogulok valahogy!
Huh, nem bánom, mert mestere vagy a pontatlan leírásoknak... :)
Két dologra általában érdemes odafigyelni: a változások a kijelölésen belül és azon a rétegen zajlanak, ahol állsz. Ha a program valami érthetetlen engedetlenkedést tanúsít, mindig az legyen az első, hogy erre gondolsz.
A kijelölést -- és sok egyéb műveletet -- Enterrel is le tudod zárni, nem kötelező mindent az egérrel végezned. De hasonló módon meg szakíthatod Esc billentyűvel.
2015. ápr. 21. 13:31
Kapcsolódó kérdések: