Valakinek nincs meg véletlenül a Windows 95 HUN (magyar) telepítő floppy lemezen (többi lent)?
Valakinek nincs meg véletlenül a Windows 95 HUN (magyar) telepítő floppy lemezen ?
Egy CD-re írt változatot ( a CD-n 4 operációs rendszer van még ezt így adta barátom egy iso fájlban és azt írtam ki ő ilyennel nem foglalkozik csak megtalálta neten és rám gondolt de elvileg működnie kellene)próbáltam volna feltelepíteni egy régi gépre Nosztalgiázásra és hobbim is az ilyen fajta szütyögés :), de sajnos nem sikerül feltelepíteni.
A gépen fent van a dos6.22, de azzal sem bírtam futtatni. Ha lemezről futtatom akkor elindul bootként kiválasztom a win95-öt másol dolgokat a c:-re és utána csak fekete kép nem csinál semmit. Szerintetek mi lehet a baj ?
Szerintem olyat csak múzeumba találsz.
Én azt csinálnám, hogy felmásolnám a telepítőfájlokat egy Win95 mappába a merevlemezre és onnan futtatnám a setup.exe -t DOS alatt.
Megoldódott a probléma, a videokártya miatt volt egy NVIDIA Geforce FX5200 12MB-os volt a gépben, de ezt visszacseréltem az eredeti Diamond Ver 770 32MB-os videokártyára és már ment is a telepítő.
A régi oprendszerek nem ismernék fel ezt a videokártyát és azért nem működött vagy nem tudom hogy mi lehet vele a baj ?
A kártyát másik gépben leteszteltem és hibátlan, a dos és a 98 meg feltelepül vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!