UTorrent indításakor "kikapcsol" a hálózat. Mitől lehet ez?
Üdv.
A minap a 3 betűs szolgáltató modemet cserélt a lakásba.
Az internet ugyanugy működik viszont ha bekapcsolom a uTorrentet hogy letöltsek, abban a pillanatban bont a hálózat és csak akkor lesz újra internet ha a tápkábelt kihuzom és újra visszadugom. Próbáltam azt is hogy 30 percet neteztem utána indítottam a uTorrentet és abban a pillanatban megszűnt a net.
Modem és router is van a lakásban.
Win 8.1.
Van valakinek tippje?
De nálad nem, így legyenek szívesek cserélni, különben fogyasztóvédelem és társai.
Az, hogy torrent, nem biztos, hogy illegális tartalom. Én pl eléggé sokat töltök le torrentet, mert vannak céges anyagok, amiket így a legegyszerűbb megosztani 10-en pár gép között. Teljesen legális témában. Sőt, egyetemi anyagok is vannak, LEGÁLISAK amit torrenten osztanak meg, egyszerűen mert akkor nem kell mindenféle szerver hozzá.
Szóval szépen reklamáld meg őket...
Nos.
Kipróbáltam úgy hogy a routerből kihúztam az elsődlges netet és bedugtam a gépbe. Most nincs router kapcsolat viszont működik a letöltés....
Valószinűleg meg fogok őrülni :D
Mit csináljak hogy a router és a letöltés is működjön?
1. Mert ők nem látnak hibát így nem tudnak mit csinálni
2. Valószínűleg a routeremen kell valamit állítani mert mint leírtam ha a modemből egyenesen a gépbe dugom a netet akkor működik. Ha a Modemből a routerbe dugom és onnan egy másik kábellal "osztok" netet akkor nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!