Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent indításakor "kikapcso...

UTorrent indításakor "kikapcsol" a hálózat. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Üdv.

A minap a 3 betűs szolgáltató modemet cserélt a lakásba.

Az internet ugyanugy működik viszont ha bekapcsolom a uTorrentet hogy letöltsek, abban a pillanatban bont a hálózat és csak akkor lesz újra internet ha a tápkábelt kihuzom és újra visszadugom. Próbáltam azt is hogy 30 percet neteztem utána indítottam a uTorrentet és abban a pillanatban megszűnt a net.

Modem és router is van a lakásban.

Win 8.1.

Van valakinek tippje?

2015. ápr. 20. 09:53
1 2
 1/12 Tengor ***** válasza:
Jelez a szolgáltató felé a hibát! Egyébként nyugodtan leírhatod, hogy a UPC-ről van szó, nem kell titkolózni.
2015. ápr. 20. 10:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Hívjam fel őket hogy elmegy a net ha le akarok tölteni? :D
2015. ápr. 20. 10:11
 3/12 Tengor ***** válasza:
Ha nem folyik a víz, akkor is a vízvezeték szerelőnek szólsz, nem?
2015. ápr. 20. 10:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket. Náluk minden rendben...
2015. ápr. 20. 10:31
 5/12 Tengor ***** válasza:
Akkor mi a probléma? Jah, hogy nem megy a router, akkor valami csak nincs rendben.
2015. ápr. 20. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:

De nálad nem, így legyenek szívesek cserélni, különben fogyasztóvédelem és társai.

Az, hogy torrent, nem biztos, hogy illegális tartalom. Én pl eléggé sokat töltök le torrentet, mert vannak céges anyagok, amiket így a legegyszerűbb megosztani 10-en pár gép között. Teljesen legális témában. Sőt, egyetemi anyagok is vannak, LEGÁLISAK amit torrenten osztanak meg, egyszerűen mert akkor nem kell mindenféle szerver hozzá.

Szóval szépen reklamáld meg őket...

2015. ápr. 20. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, igen, próbálj ki másik torrent progit is azért előtte, qBittorent vagy hasonlót. Hátha mégis nálad van a hiba :)
2015. ápr. 20. 10:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Nos.

Kipróbáltam úgy hogy a routerből kihúztam az elsődlges netet és bedugtam a gépbe. Most nincs router kapcsolat viszont működik a letöltés....

Valószinűleg meg fogok őrülni :D

Mit csináljak hogy a router és a letöltés is működjön?

2015. ápr. 20. 10:50
 9/12 Tengor ***** válasza:
Menj el a gyógyszertárba és vegyél nyugtatót. Esetleg szólj a szolgáltatónak, hogy hibás az eszközük. Miért félnek az emberek a szolgáltatótól, aki elvileg értük van?
2015. ápr. 20. 10:55
 10/12 A kérdező kommentje:

1. Mert ők nem látnak hibát így nem tudnak mit csinálni

2. Valószínűleg a routeremen kell valamit állítani mert mint leírtam ha a modemből egyenesen a gépbe dugom a netet akkor működik. Ha a Modemből a routerbe dugom és onnan egy másik kábellal "osztok" netet akkor nem működik.

2015. ápr. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!