Nomrális jelenség, hogy konvertálás után a videoanyag a harmada MB lesz és persze sokkal rosszabb minőségű?
Gondolok itt konkrétan, hogy pl. MPEG4-ből AVI-ba vagy MPG-be konvertáltam, aztán pedig ledöbbentem, miért lett harmada vagy negyede a mérete és már szemmel láthatóan a minősége is.
Ez valami állítás kérdése vagy nyugodjak bele, hogy az AVI ennyivel vacakabb minőséget ad, és törvényszerű, hogy kisebb méret is lesz?
Ha állítás kérdése, akkor hol lehet?
(FormatFactory-val konvertáltam)
köszi
na de ennyire ?
MPEG4-ben tök szép a kép, és 10 perc anyag 480 MB, aztán ezt konvertálva AVI-ba 104 MB lett ....
Így viszont értelme sincs a konvertálásnak csak mégis muszáj mert az MPEG4-et az asztali nem játssza le (két típus se nekem).
Van egyéb ötleted esetleg? Nagyon kellene! köszi ismét!
értelek, na ezt megpróbálom ..
és azt mondod akkor minőségromlás nélkül átteszi nekem AVI-ba?
Ezt a KMPlayert nem ismeremn, de remélem menni fog, köszi, majd tudósítok, mert lassan bekattanok ettől :)
na most már felizgattál, hű ez nagyon kéne nekem, na gyorsan leszedem valahonnan ezt a KMPlayert, ha mér más (media player ...stb) ezt nem mutatja, de ott egye a fene, végül is ha minden igaz, csak egyetlen egyszer kell ezt megnéznem mert ugyan azzal a kammal veszek fel, és akkor minden felvételt ugyan olyan értékre kell állítanom, na most a FormatFactoryban még a beállítási lehetőséet nem tudtam megtalálni, nézegetem ..., próbálgatom, aztán mondom mi az eredmény
Köszi nagyon a segítséged !! ezek szerint megnyugoszom, hogy azért AVI-ban is lehet jó minőséget reprodukálni
szia
na lett egy kis leglepetés, erre gondoltál?
mert a sima media player "properties" jobb egérgombra kiírja nekem, hogy a felvétel:
MPEG4: 720*576, Audio: 24000 Hz, Bit: 128kbps
Ha jól sejtem ez a 128 kbps érték amire szükségem van igaz ?
köszi, de nagyon el vagyok keseredve
kb ugyanezt végig játszottam, ill. nem egészen találtam meg azokat amiket Te leírtál, de nagyjából igen, és sajna annyi lett a javulás, hogy most kereken a felére csökkenti csak az AVI-ba konvertált file méretét, de minőségileg elég vacak továbbra is ...
(nő vagyok, szal nekem ez is nagy kihívás, de ismét próbálom már sokadszorra ... nem adom fel, mert nekem csakis AVI-ban jó)
köszi ezt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!