Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet...

Milyen programmal lehet Realmedia stream-et letölteni?

Figyelt kérdés

A magyar rádió hangtára azt hiszem realmediával megy, innen szertnék pár dolgot leszedni

[link]

2010. febr. 20. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Jól megbonyolították.

A linkről amit adtál fel tudtam venni egy hangrögzítővel, vagy wmrecorderrel... Mivel élő adás, ezért itt kell előtte ücsörögni.

Az érdekesebb inkább az, hogy hangtárból hogyan lehet letölteni, mert eddig egy pl rm vagy ram fájl megnyitásával simán le lehetett szedni 1 óra anyagát pár perc alatt. Akár wmrecorder, akár winamp streamripperével. Most egyelőre szívás van, úgy megbonyolították, hogy csak végig várva lehet lementeni...szóval mintha élő adás lenne, de majd még agyalok rajta, mert ez így kissé idegesítő. Régebben sokkal egyszerűbb volt...meg is lepődtem ezen a metodikán...ki kell tapasztalni.

2010. febr. 20. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Megtaláltam amit kerestem úgy néz ki. csak nem tudom miért nem találtam ide a honlapon keresztül. [link] itt már működnek a dolgok...remélem. De ha te tudod innen >>> [link] <<< hogyan jutok el a felső oldalra segíthetnél....
2010. febr. 20. 23:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Fent "Hangtár"-ra kattintva jön elő a napi bontású archívum, ha erre gondolsz.

Első válaszolónak: természetesen olyan progira gondolok, amivel nem kell végigülnöm az egész adást :)

2010. febr. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!