Milyen programmal tudok egy internetes oldalon lejátszott hangot mp3-ba rögzíteni? Lementeni?
Firefox-ot használok. A linkelt kiegészítővel letölttöttem a Play gomb megnyomása után.
A Chrome-nál is hasonlóan működhet.
Ez amit linkeltél a Chrome-hoz nem működik mert videót akar csak leszedni.
A firefoxos nekem is meg volt már, de az meg nem jó formátumot tölt le. Az is videóletöltő.
Firefox alatt MPEG formátumba menti, de szimpla MP3. Ha átnevezed a fájl kiterjesztését MP3-ra, minden zenei program le fogja játszani.
Gyorsan feltettem a Chrome-ot, meg a kiegészítőt és az tényleg nem látja, így nem is tudja menteni.
Amit Chrome alatt megtehetsz, hogy a Play gomb megnyomása után belépsz a böngésző internetes gyorsítótárának mappájába:
C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\
Rendezd a fájlokat dátum szerint. (Jobbgomb > Rendezés > Módosítás dátuma)
Ekkor a legfelül szereplő fájl lesz a hanganyag. Másold át a neked tetsző könyvtárba és egyszerúen nevezd át, hogy a vége ".mp3" legyen. Aztán próbáld lejátszani.
Igen, már jó így. Köszönöm a segítségedet!! :)
Esetleg nem tudsz egy olyan lehetőségről ami ez az ivona.com? Hosszabb szöveget szeretnék felolvastatni, ez viszont csak 250 karakter.
Itt felsorolnak néhányat:
csillagpor.hu/remek/felolvaso-programok
Először angolhoz, majd magyarhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!