Ti milyen kiegészítőket látnátok szívesen a Sims 4-hez?
Én nem vagyok Sims rajongó, de barátnőm szokott vele játszani, így néha ha kedvem szottyan akkor megnyitom. Bár hozzá kell tennem, hogy ezen kívül semmilyen más játékkal nem szoktam játszani ( max a SimCity ).
Én valami hasonló kiegészítőt várnék, mint a Sims 3 Leszáll az éj, de azt egy kicsit ( nem is kicsit ) tovább fejlesztve. Jó lenne ha a tömegközlekedést is fejlesztenék, és a villamos nem csak díszlet lenne. Emelet jó nagy nyüzsgés a felhőkarcolók között, nagyobb bejárható terület, mint ami alapból van. Meg lehetnének benne könnyed balesetek, utcai rablás...stb. Persze tudom, hogy alapvetően kik a célközönsége a játéknak, de ilyesmivel talán többeket a játék elé lehetne csalni.
A legnagyobb probléma a Sims 4-el jelenleg az, hogy nem nyújt többet mint a Sims 3. De hátha javítanak ezen a kiegészítőkkel.
Bár hozzá kell tennem, hogy ez a kiegészítős rendszer bazi nagy lehúzás. Például ez a Get to Work szinte drágább mint az alapjáték... Vagy adnák olcsóbban, vagy egy kiegészítővel adjanak több mindent.
A Sims 3 esetében a már említett Leszáll az éj volt a kedvencem, nagyon remélem, hogy hasonló lesz megint.
Emellett még szívesen elfogadnék egy 18+ kiadást, bár tudom, hogy erre esély nincs :D (ezalatt igazából nem gondolok semmi durvára, csak régi nagy vágyam berúgatni a simeimet és elszívatni velük pár szál(/doboz) cigit...)
Valamint még szintén a Sims 3-nál nagyon bírtam a Szigetvilágos kiegészítőnél a hotel vezetését, fejlesztését - remélem valami hasonló lesz megint.
Szerintem egyébként a szokásos kiegészítőáradat lesz majd - természetfeletti lények, nyaralás, egyetem, állatok -> ez szerintem valami kötelező kör náluk...őszintén én örülnék, ha a természetfelettis rész kimaradna, az nagyon utálom, semmi realitás nincs benne, pedig alapvetően szerintem ez lenne a játék értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!