Gta 5 háromnegyed órája csak tölt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Steamen előrendelted a Gta 5-öt, előző héten előtöltöttem, ma frissített, regisztráltam a Rockstar social clubra, bejelentkeztetett és háromnegyed órája csak tölt :S. A legfrissebb (mai Gta 5-höz kiadott!!!) driver van fent. Szerintem pár perc alatt simán be kéne töltődnie, videókban is pár perc volt. Mit tegyek?2015. ápr. 14. 12:17
2/12 Dj.N4tk0 válasza:
Indítsd újra a gépet.
Próbáld meg mégegyszer elindítani.
Telepítsd újra.
3/12 anonim válasza:
lehet h túlterheltek a szervereik...de én csak 1 dvd múlva tudok nyilatkozni (még telepít)
4/12 A kérdező kommentje:
Újraindítás és újrapróbálás pipa, mert már megpróbáltam, miután 1 órát töltött. Most minimum a kérdés kiírása után háromnegyed órával vagyok, és még mindig tölt :/
2015. ápr. 14. 13:01
5/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, majd írj fejleményt légyszíves!
2015. ápr. 14. 13:02
6/12 anonim válasza:
azt írják túlterheltek a szerverek, panaszkodtak többen
7/12 A kérdező kommentje:
De ha túlterheltek, akkor miért tudnak rengetegen játszani? Valamint egy Rockstar-nak miért nincs hozzá elég nagy server packja?
2015. ápr. 14. 18:08
8/12 anonim válasza:
ugyan ez volt amikor a gta IV-et 1,5 euróért lehetett megvenni steam-en. Egyszerűen túlterhelt. Gondolj bele a fél világ várta azt a pillanatot,hogy játék-ra nyomjon. Aki gyors az játszhat, de pár nap és megoldódik. Volt már erre példa...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. ápr. 15. 06:39
10/12 anonim válasza:
Eddig mindenki kb. hülyeséget írt :D Fogadok, hogy van ékezet a nevedben, kedves kérdező. A megoldás: létre kell hozni egy új windows profilt, aminek a nevében nincs ékezet. Gép resi, majd ott belépsz a GTA-ba, és menni fog. Ugyanez volt a bajom, és ez megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!