Hogy lehet az, hogy ha a regisztrált felhasználók ezen az oldalon segíteni akarnak valamelyik kérdezőnek, "szinte mindig lehurrogja valaki ( mind a kérdezőt, mind a segítőt )?
figyi még kifejezetten szakmai oldalakon is ugyan ez megy ám ... aki netán tök értelemsen sőt netámn szakmailag szól egy kérdéshez, azt lehurrogják sokan.
most mondjam azt h magyar sajátosság? .... azt kell mondanom, ugyanis vagyok én más ország hasonló oldalán is, és érdekes, hogy ott semmi hasonlót nem tapasztalok, sőt, valaki merje csak lehurrogni a másikat, a többiek azonnal kiutálják és kiosztják. ez van sajnos.
Sajnos:
Hiába segítek egy embernek, mindig van egy olyan "okoskatörp", aki a -nagy valószínűséggel- nem létező "dipi"-s ( vagy depis .-) ) haverjaival akarja bebizonyítani, hogy ő mekkora ász.
Én személy szerint soha nem anyázok, káromkodok az oldalakon, ha hibázok elismerem, hiszen én is ember vagyok, de soha nem értettem meg az embereknek ezt a fajta mentalitását a gyengébb képességű emberek felé.
Egyszerűen ne törődj velük!
A névtelenség sokakat arra csábít, hogy "most azután jól megmondom végre a magamét".
Tudod, van egy mondás: "A kutya ugat, a karaván halad".
Utolsó válaszolónak ( is ):
Kösz :-D a válasz(oka)t!
Kérdés bezárva..............................?
Én úgy vagyok vele hogy ha olyan kérdést tesznek fel, amire egyértelműen a google első találatával meg lehet válaszolni csak linkelem a google-t, nehogymár ilyen lusta valaki, mire a kérdést megírja, már meg is találta volna a választ.
Akinek meg már a kérdésén látszik hogy azt sem érti amit kérdez azzal csak később szoktam foglalkozni amikor a sok okostojás már lehurrogta hogy milyen hülye így meg úgy.
Aki meg tényleg normális kérdést ír annak vagy leírom a választ, vagy mondom neki írjon privit és abban kifejtem, ha esetleg hosszú válasz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!