Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet az, hogy ha a...

Hogy lehet az, hogy ha a regisztrált felhasználók ezen az oldalon segíteni akarnak valamelyik kérdezőnek, "szinte mindig lehurrogja valaki ( mind a kérdezőt, mind a segítőt )?

Figyelt kérdés
Ugyanis mindig vannak olyan emberek, akik segítenek ( vagy nem ), de azt mégis elég " kötekedős " stílusban teszik. És ezeknek az embereknek van a legtöbbször olyan ismerősük, akik mindig 2-4 diplomával rendelkeznek...............
2010. febr. 20. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak az olyan kérdéseknél van így, amit simán a Google-be vagy az oldal keresőjébe beütve meg lehetne találni a választ
2010. febr. 20. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:

figyi még kifejezetten szakmai oldalakon is ugyan ez megy ám ... aki netán tök értelemsen sőt netámn szakmailag szól egy kérdéshez, azt lehurrogják sokan.

most mondjam azt h magyar sajátosság? .... azt kell mondanom, ugyanis vagyok én más ország hasonló oldalán is, és érdekes, hogy ott semmi hasonlót nem tapasztalok, sőt, valaki merje csak lehurrogni a másikat, a többiek azonnal kiutálják és kiosztják. ez van sajnos.

2010. febr. 20. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
na eza 2-4 diploma ez meg úgy igaz h akinek valóban az van, az fog a legkevésbé kérkedni vele (szintén érdekes vonás)
2010. febr. 20. 09:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos:

Hiába segítek egy embernek, mindig van egy olyan "okoskatörp", aki a -nagy valószínűséggel- nem létező "dipi"-s ( vagy depis .-) ) haverjaival akarja bebizonyítani, hogy ő mekkora ász.

Én személy szerint soha nem anyázok, káromkodok az oldalakon, ha hibázok elismerem, hiszen én is ember vagyok, de soha nem értettem meg az embereknek ezt a fajta mentalitását a gyengébb képességű emberek felé.

2010. febr. 20. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ne törődj velük!

A névtelenség sokakat arra csábít, hogy "most azután jól megmondom végre a magamét".

Tudod, van egy mondás: "A kutya ugat, a karaván halad".

2010. febr. 20. 10:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak ( is ):

Kösz :-D a válasz(oka)t!

Kérdés bezárva..............................?

2010. febr. 20. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
az az igazság, ha segíteni akarok valakinek, és van elérhetősége, akkor azon keresztül segítek, ha nincs akkor próbálom rávezetni hogy adja meg és akkor elküldöm a válaszom. Úgy vagyok vele, hogy azt névvel, email címmel (nem titokban, az ismeretlenség álcája mögé bújva mint sokan, tisztelet a kivételnek) vállalom, annak az egy személynek, akit valószínűleg érdekel, ha kiírta a kérdését. De, azon más ne élvezzkedjen, legfőképpen ne, ha az a válasz mindenképpen hasznos, a kérdező számára. (Így vagyok a programok küldésével is. A kérdezőnek elküldöm, felrakom valamelyik adatmagosztó oldalra, de ha valaki másnak kell, akkor jelezze az is, ennyit igazán megtehet.)
2010. febr. 20. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy ha olyan kérdést tesznek fel, amire egyértelműen a google első találatával meg lehet válaszolni csak linkelem a google-t, nehogymár ilyen lusta valaki, mire a kérdést megírja, már meg is találta volna a választ.

Akinek meg már a kérdésén látszik hogy azt sem érti amit kérdez azzal csak később szoktam foglalkozni amikor a sok okostojás már lehurrogta hogy milyen hülye így meg úgy.

Aki meg tényleg normális kérdést ír annak vagy leírom a választ, vagy mondom neki írjon privit és abban kifejtem, ha esetleg hosszú válasz lenne.

2010. febr. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!