Adobe Reader 9. 0 telepítési hiba?
Figyelt kérdés
A telepítést ezzel a hibaüzenettel szakítja meg: "Hiba 1606.Nem lehetett elérni az %/USERPROFILE/Favorites/hálózati helyet. HELP!2010. febr. 20. 00:30
1/3 anonim válasza:
Kisérletet tettem az adobe.com oldalon rákeresni.
Ezeket találtam csak, amiből semmi hasznosat nem tudtam kifejteni, ill. kb. annyit, hogy fogalmuk sincs.
Az egyik program ütközés miatti registry manuálisan módosítgatós ötletet én biztos nem csinálnám meg egy szar reader miatt.
Utálom az Adobe Readert, mert tetü lassú és baromi nagy ahhoz képest, hogy csak egy reader.
Szerintem próbáld ki a Foxit Readert. Évek óta használom, Kb 5MB, nagyon gyors és telepítésnél nem ír ki hibaüzenetet:-)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fáradozásod és a tippet, azt hiszem megfogadom.
2010. febr. 20. 02:32
3/3 anonim válasza:
ki kell kapcsolni az operát vagy a explollert, vagy amid van, és akkor probáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!