SÜRGŐS! Win7 telepítés USB flash memóriáról?
iso-ból nem is fog neked be bootolni soha.
inkább olvasd el még 1X.
itt sem írja, hogy az iso-ból tudsz bootolni.
úgy írd ki pendrive-ra, ahogy ott van.
1. lépés:
Válasszuk ki a telepítendő Windows 7 ISO-képfájlját.
de kell hozzá :D
1. Nem az iso-t kell bootolni, hanem a flasht
2. Nem az image fájlt kell felmásolni, hanem a tartalmát.
Ezek elég lényeges eltérések. Úgyhogy olvasd el még egyszer, és csináld a leírás szerint.
csinálom, csinálom
csak a te linked szerinti mbrwiz /list beírásánál hibát ír ki.. Error 23 identified, or insufficient user privileges :S
az én linkem szerintiben meg azt írja ki, h próbáljam újra....
1) abban a mappában voltál, amikor kiadtad azt a parancsot ahova letöltöted a mbrwiz-t?
2) esetleg nem több felhasználói fiók van azon a gépen amin próbálkozol, és neked nincsennek rendszergazdai jogaid?
az első válaszom igen, abban a mappában voltam ahova letöltöttem a programot
a másodikra az a válaszom, hogy csak egy felhasználói fiók van, az enyém, ami rendszergazdai jogosultságokkal bír, a többi fiók le van tiltva
a paracssorban mentél abba a mappába, nem a explorerben, ugye?
egyéb tippem nincs, hogy mi lehet a hiba...
Az Adata honlapján van erre egy kis ingyenes program,ami mindent elvégez helyettünk automatikusan.Kár ezzel vesződni.OStoGO a neve.
A BIOS-t nem kell állítgatni,Gigabyte alaplapoknál inditás közben F12-t,Asus-nál F8-at kell nyomni az indítómenühöz.Gigabyte-nál USB-ZIP módot kell választani,mert csak így indul el a telepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!