Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ingyenes, automatikusan...

Ingyenes, automatikusan nyomtató programot keresnék, amely egy mappát figyelne és ha fájl érkezik bele, rögtön nyomtatná?

Figyelt kérdés
Egy mappa megosztásra kerülne a gépen, a program ezt figyelné, amennyiben fájl érkezik a mappába, akkor automatikusan kinyomtatná a program (kérdés nélkül). Fizetős van, de ingyenes kellene. Windows Xp rendszerről lenne szó. Természetesen arra gondolok, hogy papír alapú nyomtatóra küldje ki az adott fájlt, nem virtuális nyomtatóra. :-)

2015. ápr. 11. 20:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most elbizonytalanodtam, hogy tényleg 2007-es van -e azon a gépen, holnap tudom csak megnézni és biztosan megmondani. 2003, 2007, 2010 és 2013 esetén verziónként eltérő módon kell kommunikálni a programokkal? Nagyon érdekes lehet programozási szempontból egy ilyen program.
2015. ápr. 12. 17:11
 12/16 SimkoL ***** válasza:
'Nagyon érdekes lehet programozási szempontból egy ilyen program.' Annyira nem, hál' Istennek, a Delphi sok mindent tud kapásból, minimális utána járással és nem függ a Framework-öktől. Elvileg minden verzióval egyformán kellene működni.
2015. ápr. 12. 20:43
 13/16 A kérdező kommentje:

Office 2003 van a gépen és Windows XP SP3 az OS.

Fel van telepítve az Office kompatibilitási csomag, hogy felismerje a .docx és .xlsx formátumot.

Közben az is eszembe jutott, hogy .PDF-fet is jó lenne ha tudna nyomtatni ez az automatikusan nyomtató program, ez mennyire valósítható meg?

Sumatra PDF Reader van fent, mert azon a gépen csak megjelenítésre kellett PDF olvasó és egyébként is kis memóriával rendelkező gép és lassú, Adobe Reader-rel rosszak a tapasztalataim kis teljesítményű gépen, Adobe Reader-t kellene feltenni?

2015. ápr. 13. 13:27
 14/16 SimkoL ***** válasza:
Elnézést, nem vettem észre hogy írtál. Pdf-hez talán van komponens, megnézem.
2015. ápr. 13. 22:33
 15/16 SimkoL ***** válasza:
Megnéztem közben a Sumatra PDF Reader-t, vezérelhető parancssorból is így az is jó lesz.
2015. ápr. 14. 00:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Rendkívüli módon hálás lennék, ha írnál nekem egy ilyet, ha nem okozok vele problémát.

Közben eszembe jutott, hogy ha az adott fájlt a mappába helyezik kinyomtatásra, akkor miután kinyomtatta a program az adott fájlt és tudja a program hogy sikeres volt a nyomtatás, miként oldaná meg, hogy az adott fájl ne kerüljön többet nyomtatásra, átállít valami attribútumot a fájltulajdonságoknál?

2015. ápr. 14. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!