Dinput8. dll fájlhiba Windows 7 Ultimate alatt. Fixtipp?
Körülbelül 2 és fél hete, nagyon sok program indítása sikertelen a számítógépemen. (Nagyrészben játékok). AMikor elindítanám a programot akkor a következő hibaüzenetet kapom:
A C://Windows/System32/dinput8.dll fájl nem a windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz. Próbálja újratelepíteni a programot, vagy forduljon a rendszergazdához.
-Próbáltam frissíteni a DirectX et de mikor akarnám azt mondja hogy a legfrissebb verziót használom. Lenne egy olyan lehetőség is hogy Újratelepítem a gépet, ám jelenleg erre nincs lehetőségem. Valami tipp?
Válaszokat előre is köszi :)
Ez egy visszatérő jelenség foleg akkor jöhet elo( szinte mindig jatekok telepitesenel), a Windows rendszered nem eredeti!!!
3 lehetosegedvan sztem
- csinálsz egy másolatot az adott dll-rol mashova es letoltod a netrol( google..dll letöltése) es beilleszted a win32-be vagy kitorlod es egyaltalan nem hagyod a win32-ben
- Letoltod ujra a játékot de olyat amit mas töltött fel
- ujra rakod a Windowst
Ha esetleg nas dll- t ir ki hibának miutan leszedtel egy újat vagy kitorolted akkor azt is szedd le es illeszd be( mindenkeppen előtt mentsd el az eredeti dll- t a win32- bol, mert mas hibat is okozhat.
Nekem is volt ilyen es ezek alltalaban megoldottak a problemat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!