Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA IV #89. küldetést hogy kell?

GTA IV #89. küldetést hogy kell?

Figyelt kérdés

Szóval minden meg van mindenkit kinyírok akit kell de mikor a motorral fel ugratok a repülőhöz és Nikó bele kapaszkodik a repülőbe és utána nem tudom mit kell csinálni.. :/ pls!

UI.: Ki írja azt hogy nyomkodjam folyamatosan a space-t de nem csinál semmit. Pedig már szinte széttörik a space annyira gyorsan nyomkodom

2015. ápr. 11. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ennél a pontnál töröltem le a fenébe. xd. Nem tudtam megcsinálni, bármennyire sokat nyomtam. Igaz, tört verzió volt az enyém.
2015. ápr. 13. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Véletlen játszol GamePad-el is? Akkor szokott ez előfordulni, hogy a space-t írja, de valójában a gamepad megfelelő gombját várja. Legalábbis eddigi tapasztalatok szerint.
2015. ápr. 13. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt a ******. Állandóan be van dugva a gamepad a FIFA miatt. Ezt jól meg zoptam. :S :'DDDDDDDDDD Na mind1. Holnap mar GTA V
2015. ápr. 13. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:

# 3/3 Időpont ma 22:18

Azért ez az egy küldetés még csak belefér az V előtt... :-D

2015. ápr. 13. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:

#2 ez mind szép és jó csak az a baj hogy nem használok GamePad-et... :/

Gyerekek! A Mortal kombat x-is ma dobják piacra pc-re :D

Fú... alig várom már a két játékot :)

2015. ápr. 14. 06:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó küldetés xD
2015. ápr. 16. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!