GTA IV #89. küldetést hogy kell?
Figyelt kérdés
Szóval minden meg van mindenkit kinyírok akit kell de mikor a motorral fel ugratok a repülőhöz és Nikó bele kapaszkodik a repülőbe és utána nem tudom mit kell csinálni.. :/ pls!
UI.: Ki írja azt hogy nyomkodjam folyamatosan a space-t de nem csinál semmit. Pedig már szinte széttörik a space annyira gyorsan nyomkodom
2015. ápr. 11. 12:01
1/6 anonim válasza:
Én ennél a pontnál töröltem le a fenébe. xd. Nem tudtam megcsinálni, bármennyire sokat nyomtam. Igaz, tört verzió volt az enyém.
2/6 anonim válasza:
Véletlen játszol GamePad-el is? Akkor szokott ez előfordulni, hogy a space-t írja, de valójában a gamepad megfelelő gombját várja. Legalábbis eddigi tapasztalatok szerint.
3/6 anonim válasza:
Azt a ******. Állandóan be van dugva a gamepad a FIFA miatt. Ezt jól meg zoptam. :S :'DDDDDDDDDD Na mind1. Holnap mar GTA V
4/6 anonim válasza:
# 3/3 Időpont ma 22:18
Azért ez az egy küldetés még csak belefér az V előtt... :-D
5/6 A kérdező kommentje:
#2 ez mind szép és jó csak az a baj hogy nem használok GamePad-et... :/
Gyerekek! A Mortal kombat x-is ma dobják piacra pc-re :D
Fú... alig várom már a két játékot :)
2015. ápr. 14. 06:27
6/6 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó küldetés xD
2015. ápr. 16. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!